בדיקת US שליש אחרון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר דוד דנון שלום
    היום עשיתי בדיקת US .
    אני בשבוע 32.4 ימים.
    הטכנאית רשמה :
    היקף ראש מתאים לשבוע 35
    היקף בטן מתאים לשבוע 36
    אורך עצם הירך מתאים לשבוע 33
    יחס ראש/בטן 97, יחס ירך/בטן 20.
    מה זה אומר?
    גיל ההריון לפי US 34.5.
    הערכת משקל 2,603 גרם.
    הערות : מדדי העובר גדולים מגיל ההריון הצפוי.
    היקף הבטן : SD+2.8=Z SCORE -
    מה זה אומר לי?
    כמות מי שפיר : ריבוי מי שפיר
    AFI: 26.00 ס"מ
    מה זה אומר לי?
    הערות: שליה קדמית אחורית פונדלית
    מה זה אומר לי?
    היא נוראה הלחיצה אותי.
    לפני זה כל הבדיקות שעשיתי הכל היה תקין. לא היו בעיות. וגם אין סכרת הריונית. עשיתי אפילו העמסה של 100.
    מה אתה ממליץ דוקטור?
    אני ממש מבולבלת ומודאגת.
    סה"כ אני מרגישה מצויין,
    מרגישה תנועות מאוד חזקות ותזוזה מרובה של התינוק. כמעט כל הזמן.
    יש לציין שהילד הראשון גם נולד גדול . 4500 לידה רגילה, ואני שוקלת לעשות ניתוח קסרי.
    תודה על תשומת ליבך.
    השמים הם הגבול
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בדיקת הא"ס מראה שהעובר גדול מהממוצע לשבוע ההריון. אין סיבה לדאגה. בד"כ מדובר על משקל גבוה בלידה, כפי שהיה בלידה הראשונה שלך. במקרים רבים רואים ריבוי מי שפיר שמלווה עובר גדול. מומלץ לשלול סכרת (כפי שבוצע כבר)
    לגבי איך ללדת - בדיקת הא"ס לא יכולה לנבא את משקל הלידה המדויק, ולכן מומלץ להתייעץ עם הרופא המטפל, וניתן גם לפנות לפורום הריון ולידה.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה