שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עבדתי במקום עבודתי שנה ואז יצאתי לשמירת הריון ילדתי והייתי חצי שנה בחופשת לידה, חזרתי לעבודה לפני חודשיים שוב בהריון כעת הודיעו לי שמעבירים אותי לתפקיד אחר, השאלה היא האם בגלל המעבר לתפקיד אחר בחברה זכויותי נפגעות באיזה שהיא צורה? האם יכולים לפטר אותי? האם זה נחשב כאילו אני מתחילה מקום עבודה חדש מבחינת זכויות?
    תודה רבה

4 תגובות
עמוד 1
  • היי צריכה יותר פרטים לגבי התפקיד שהיה טרם החופשה והתפקיד אליו רוצים להעבירך, האם שעות משתנות, האם שכר?

עו"ד יעל בועז
  • השעות והשכר לא משתנים
    זה עדיין באותה מחלקה רק תפקיד אחר וצוות אחר

• אם את רועה הרעה בתפקיד שלך ו/או בתנאי העבודה, אזי זכויותייך נפגעות. לעניין הוותק- אם את בהריון אסור לפטר אותך ללא היתר ממשרד התמת.
    את מוזמנת להתקשר אליי

עו"ד יעל בועז
  • תיקון טעות כתיב: רואה במקום רועה

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה