-
היי יקירה ומזל טוב:)
מה שאת מתארת קלאסי לקפיצת גדילה וזה בסדר איך שאת מתנהלת עם ההנקה , התחושה היא אכן שהשד לא מספיק להתמלא אבל הוא גם אף פעם לא ריק , תמיד יש ייצור , את מתחילה את ההנקה מהשד שהנקת ממנו פחות בהנקה הקודמת זהו מצב זמני שיחלוף תוך מספר ימים , עדכני אותנו :)
ליהי סופרין, N.D
מדריכת הכנה ללידה והנקה
-
המון תודה על התשובה!!
-
מאוד מעייףףףףףףף!!!!!!!
בדרך כלל תוך שלושה ימים אם לא מפריעים לתהליך
ליהי סופרין, N.D
מדריכת הכנה ללידה והנקה
-
היי שוב
-
היי שרון
יש עוד כמה מוצרים פרט למשפחת המצליבים ששווה לנסות ולהוריד כדי לבדוק אם אכן הם משפיעים על הגזים כמו... מוצרי חלב, פרות הדר, קמח לבן, אורז, חומוס, שוקולד
(סליחה אם זה מבאס:-))
בנוסף שווה להוסיף תה מזרעי שומר שדרכך יעבור לחלב ויכול לעזור להפגת הגזים
עיסוי נכון לתינוק יכול מאוד להועיל
כמובן שיש גם תכשירים טבעיים או הומהופטיים שלא תמיד מצליחים ולא מומלצים בנתינה מסיבית רק כמקרי התקפה.
קרן-לי בן בסט, N.D
דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
-
תודה רבה קרן לי!
אכן ביאסת...
-
מתפרצת לכן
-
אכן מדובר בצמחים עצמם בדרך כלל מיובשים ולא בשקקים
זו חליטה רק שזרעי שומר, המומלצים שבחבורה, הם לא עלים ורצוי להכין בבישול קל על האש ואז אפשר לסנן ולשים בתרמוס לכל היום...
אין בעיה לקחח ולהמתיק לפי טעמך.
לגבי הגוויפווטר כמו שאמרתי שייך לתכשירים שרצוי לתת בהגבלה רק בזמני התקפה...
הבסיס זה צמחי מרפא ולכן לא מומלץ לתת לתינוק צמחים בעודף... כל עוד את שומרת על הכלל הזה אז לא חשוב אם זה עזר רק בגלל המתיקות זה לא כזה נורא.:-)
קרן-לי בן בסט, N.D
דולה ומדריכת הכנה ללידה והנקה
-
היי יקירה )
לפי הנחיות משרד הבריאות אין לתת תכשירים לתינוק ובטח לא את הגרפוואטר , את יכולה לנסות את ההמלצות התזונתיות שקיבלת , מניסיוני , פורמולה שנקראת abc דופילוס של חברת סולגר , זוהי פרוביוטיקה לתינוקות , עובד מצויין רואים תוצאות אחרי מספר ימים ונותנים רבע כפית פעם ביום מומס בכפית חלב אם , אלא הם חיידקים טובים שעוזרים לרפד את המעי של התינוק ואמורים להיות שם , לוקח לתינוק כ3-4 חודשים עד שנעשה ולכן נותנים כמנת דחף , עוזר פלאים :)
עדכני :)
ליהי סופרין, N.D
מדריכת הכנה ללידה והנקה
-
המון תודה על התשובות וההסברים
-
:)
עדכני לגבי התוצאות :)
ליהי סופרין, N.D
מדריכת הכנה ללידה והנקה