שינה ביום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התינוקת שלי בת חודשיים וחצי בלילה נרדמת אחרי חצות לאחר שאני שמה אותה במיטה אחרי דעה נרדמת בכוחות עצמה.. מה שמאד קשה הוא דווקא ביום היא כל הזמן בוכה רוצה לישון ולא מצליחה לבד אני צריכה להחזיק אותה כל הזמן על הידיים או נדנדה והיא בוכה ובוכה עד שנרדמת רבע שעה בקושי ואז מתעוררת וזה מאד קשה הבכי.. מה אפשר לעשות?
3 תגובות
עמוד 1
  • הי.
    התינוקת שלך עדיין קטנה וזה מצויין שבלילה היא נרדמת בכוחות עצמה.
    לגבי היום - טבעי שיהיה קצת יותר קשה, כיוון שהשעון הביולוגי שלה עדיין לא ממש נכנס לפעולה.

מה שכן אפשר לעשות, הוא להקפיד להשכיב אותה בכל שעה וחצי עד שעתיים, מרגע שמתעוררת מהשינה האחרונה, על מנת שלא תיכנס למצב של עייפות יתר (מה שיקשה עוד יותר).
    נסי להתחיל לעבוד איתה רק על השינה הראשונה ביום ואז להרדימה על הידיים וכאשר היא כמעט רדומה, להניח בעריסה ולהמשיך משם. אפשר לעזור לה עם טפיחות / מגע / קולות מונוטוניים...

הכי חשוב, לנסות להקפיד על המרווחים בין שינה לשינה וכאשר מתעוררת לאחר רבע שעה, לנסות להחזיר אותה לישון, בעזרה שלך. לאט לאט ובהדרגה, אפשר יהיה לעבוד איתה גם על השינות האחרות ביום.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
  • האהאם נדנוד יכול להזיק לתינוקת שלי? כי היא דורשת שאנדנד אותה חמש דקות בערך לפני שינה בכורסת ההנקה? האם לזה יש השלכות ?
  • הי
    כל עוד הנדנוד מתבצע בעדינות ובצורה בטיחותית, הוא אינו יכול להזיק. מה שכן, צריך לקחת בחשבון כי הוא עשוי להפוך לתנאי שהיא רגילה להרדם באמצעותו והיא תזדקק לו בכל פעם שהיא מתעוררת.
    אם כרגע הנדנוד אינו מהווה עבורך בעיה - אז אין כאן בעיה וזה בסדר גמור...
    במידה וכן, או כאשר תרגישי שתרצי להוריד את התלות בנדנוד - אפשר לעשות זאת בהדרגה : לנדנד לסירוגין ולעזור עם טפיחות / קולות ובכל כמה ימים, להוריד קצת את כמות הנדנודים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינהמוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה