קבוצת תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רומי קודם כל תודה על המילים המחממות תודה כנה מעומק הלב.
    למשתמשת השנייה- תודה לבורא עולם מודה לך על הכוונה הטובה אכן גם אני מצאתי נחמה בקרבה ל-ה' על אף שאייני אדם דתי אך מחובר מאוד לרוחניות ולאלוקים. אני מדברת עם הרב שאני בדרך כלל מתייעצת עמו אז תודה בכל אופן.

בנות רציתי לדעת אם ידוע לכן על קבוצת תמיכה באזור מודיעין או אם ישנן בנות שמעוניינות להתאגד יחדיו ולהיפגש לשיחה מלב אלב עם כאלו שחוו לצערנו את מה שחווינו אנחנו וכמונו איבדו את היקר להן מכל אני חושבת שקבוצה מהסוג הזה יכולה לשרת את כולנו ותת לנו מעין מקום מפלט בו לא צריך להעמיד פנים בו מותר עדיין להתאבל בו לא שופטים אלא מבינים ומחזקים אחת את השנייה. אם ישנן בנות שמעוניינות להתגבש לקבוצה מהסוג הזה או לחלופין שידוע לכן על קיומה של קבוצה שכזו אשמח מאוד לדעת מאחלת לכולנו ימים יפים יותר ורק טוב אמן !!!
3 תגובות
עמוד 1
  • לא ידוע לי... אבל אני מוכנה להקים קבוצה כזו אצלי בבית
    בטלפון
    במייל
    בפייסבוק
    איפה שתרגישו לנכון

• שירה היקרה,
    קודם כל תבורכי על ההצעה היפה.
    אני אישית מאוד אשמח לדאבוני אין הענות חוץ מאיתנו ובחורה נוספת מפורום מקביל.אני אשמח מאוד לקדם זאת אין לי בעיה היכן שתרצו אצלי ניתן גם או בבית קפה שקט היכן שתעדיפו העיקר שנשיג את מטרתנו ועזור אחת לשנייה. תודה לך יקרה . אני מצרפת את כתובת האימייל שלי אם ישנן בנות נוספות שמעוניינות או אם את רוצה לקדם את העניין למרות שאנחנו רק שלושה.
    אשמח לשמוע מכן [email protected]
  • שירה היקרה,
    קודם כך שוב ברצוני להודות לך מעומק הלב על ההצעה הנדיבה והמבורכת מצידך לגביי הקבוצת תמיכה.
    אני פעילה גם בפורום מקביל של דוקטורוס ובו קיבלתי הצעה גם כן מהפסיכולוגית מנהלת הפורום הגברת גילי אגר .
    כמוך היא הציעה בהתנדבות לבוא למפגש או כמה ולסייע לנו להתמודד עם האובדן הגדול שלנו.
    אני חושבת שיחד אנחנו יכולות לעשות כאן דבר מדהים ומבורך אישית אני יודעת שבתקופה כל כך קשה בה לצערי כבר אין ביכולתי הכלכלית להמשיך עוד שיחות עם היועצת הסוציאלית שלי קבוצה זו תהווה עבורי מפלט ותעזור לי מאוד להתמודד עם כל תחושות הגעגוע השכול האשמה והיגון שאני חשה
    ואין לי ספק שלרבות ממשתפות הפורום גם כן.
    לכן בנות יקרות אני שבה ומציעה מי מכן שמעונינת להצטרף לקבוצת התמיכה אותה אנו מקימות ללא עלות כספית ועם רווח עצום. בנות יקרות מי מכן שמרגישה את הקושי בלהמשיך בשגרת החיים מי מכן שעדיין מתאבלת מבולבלת מרגישה ריקה כואבת פוחדת בודדה אשמה מי מכן שרוצה עוד נתיב עזרה עוד כמה מילות עידוד עוד הכוונה מקצועית עוד אדם שיכול יהי להבין מי עוברת ולהיות שם לצידה
    יותר ממוזמנת לפנות אליי לכתובת הבאה - [email protected]

בנות יקרוןת יש לנו כאן הצעה נדיבה מבורכת אל לנו לבזבז אותה ולהחמיץ את ההזדמנות בוא נתאגד ויחד נעזור אחת לשנייה. מצפה לשמוע מכן.
    ושתהיינה לכולנו שבת שלום ומבורכת...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה