שירה היקרה,
קודם כך שוב ברצוני להודות לך מעומק הלב על ההצעה הנדיבה והמבורכת מצידך לגביי הקבוצת תמיכה.
אני פעילה גם בפורום מקביל של דוקטורוס ובו קיבלתי הצעה גם כן מהפסיכולוגית מנהלת הפורום הגברת גילי אגר .
כמוך היא הציעה בהתנדבות לבוא למפגש או כמה ולסייע לנו להתמודד עם האובדן הגדול שלנו.
אני חושבת שיחד אנחנו יכולות לעשות כאן דבר מדהים ומבורך אישית אני יודעת שבתקופה כל כך קשה בה לצערי כבר אין ביכולתי הכלכלית להמשיך עוד שיחות עם היועצת הסוציאלית שלי קבוצה זו תהווה עבורי מפלט ותעזור לי מאוד להתמודד עם כל תחושות הגעגוע השכול האשמה והיגון שאני חשה
ואין לי ספק שלרבות ממשתפות הפורום גם כן.
לכן בנות יקרות אני שבה ומציעה מי מכן שמעונינת להצטרף לקבוצת התמיכה אותה אנו מקימות ללא עלות כספית ועם רווח עצום. בנות יקרות מי מכן שמרגישה את הקושי בלהמשיך בשגרת החיים מי מכן שעדיין מתאבלת מבולבלת מרגישה ריקה כואבת פוחדת בודדה אשמה מי מכן שרוצה עוד נתיב עזרה עוד כמה מילות עידוד עוד הכוונה מקצועית עוד אדם שיכול יהי להבין מי עוברת ולהיות שם לצידה
יותר ממוזמנת לפנות אליי לכתובת הבאה -
[email protected] בנות יקרוןת יש לנו כאן הצעה נדיבה מבורכת אל לנו לבזבז אותה ולהחמיץ את ההזדמנות בוא נתאגד ויחד נעזור אחת לשנייה. מצפה לשמוע מכן.
ושתהיינה לכולנו שבת שלום ומבורכת...