שאלה למי שמבינה בנושאי הנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ילדתי לפני מס' ימים (13/10). בבית החולים הנקתי לאורך כל היום, מלבד בלילה, אז התינוק קיבל בקבוק פעם אחת.

יש לי חזה א-סימטרי, ובמיוחד עכשיו האסימטריה הפכה לקצת יותר בולטת וכניראה גם מורגשת מבחינת התינוק, הוא מעדיף את השד הגדול יותר (מתעצבן ובוכה כשאני מנסה לתת את הקטן יותר/להתחיל מהקטן יותר) וכתוצאה מכך יוצא חלב רק ממנו.

בנוסף, מאז שחזרתי לבית, עושה רושם שהוא לא ממש מעוניין בחלב שלי, הוא בוכה ומתעצבן, ונרגע כשהוא מקבל בקבוק.

אני מנסה לשאוב חלב כדי להגביר את הייצור שלו, אבל שוב, יוצא מעט מאוד חלב רק מהשד הגדול יותר, ומהקטן יותר יוצאות בקושי 2-3 טיפות...

מה עושים?! חשוב לי להניק (בשילוב עם בקבוק)
2 תגובות
עמוד 1
  • באיזו משאבה את משתמשת?

• היי ומזל טוב:)
    יכול להיות שבשדהקטן יש מעט רקמה שמייצרת חלב , עדיין יש אפשרות להניק הנקה מלאה רק משד אחד , נשמע כאילו את זקוקה למדריכת הנקה אישית שתלווה אתכם ותשפר את האחיזה , אגב , לרוב התינוקות יש העדפה לצד בלי קשר לגודל השד , נסי לשאוב יותר מהשד הקטן עמ לעודד אותו לייצר גם אם לא יוצא חלב , אם לאחר שלושה ימים לא יהיה שום שינוי אז כנראה שהואהאינו מניב .. בכל מקרה העצה הטובה ביותר היא לפנות למדריכת הנקה לביקור בית  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה