בהקשה עזרה דחוף!! הנקה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני שבוע בדיוק ילדתי את בתי הראשונה
    נולדה 2.900
    אני מניקה אותה מהיום שנולדה ולפעמים גם שואבת לה ( כאשר היא מקדמת בהנקה)
    היום בשעה 18:00 הנקתי אותה ןהיא ישנה עד השעה 23:00!!!! עד שאני בעצמי הערתי אותה!!!
    וכשהןתאתי אותה בתינוקיה בבית חולים, הסבירו לי שצריך להאכיל אותה כל שלוש שעות
    אז מה אני עושה במצב כזה? להעיר אותה אחרי שלוש שעות? או לחכות שהיא תתעורר לבד?
    שאלה נוספת, האם זה בסדר שיש לה מאין שלשול צהוב???
    אני ממש אשמח לתשובות בהקדם
    תודה

אורית
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אורית סליחה על העיכוב ..
    היא אמורה לאכול 8-12 ארוחות לא חייב בסדר קבוע לכן אם ישנה תמיד תבדקי ביומן מעקב שכדאי לנהל כמה ארוחות היו לה קודם ואם זה לא מעט מדיי אם היו הרבה ארוחות לעיתים תכופות יותר היא בהחלט יכולה להמשיך לישון , עקבי אחרי הצואה והשתן הצואה היא בהחלט צהובה נוזלית מאוד , זו צואה של תינוק יונק :) 6 חיתולים רטובים ביממה זה תקין ( צואה ושתן )

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה