היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הילדה שלי בת שלושה שבועות (ילדה ראשונה) ובימים האחרונים היא כל הזמן רוצה לינוק ולא נרדמת (הכי הרבה זמן זה 15 דק ומתעוררת) גם בלילה היא ישנה שעה ומתעוררת ושאני מביאה לה בקבוק היא ישנה טוב. אני מאוד רוצה להמשיך להניק מה אני יכולה לעשות? יכול להיות שהחלב שלי לא משביע אותה? אשמח לעצות!
2 תגובות
עמוד 1
אני לא יועצת הנקה אבל זה יכול להיות כמה דברים 1 קפיצת גדילה , תתרגלי יש את זה לתינוקות יונקים זה על מנת לאותת לגוף לייצר יותר חלב 2 עם הבקבוק מן הסתם היא ישנה יותר טוב כי חלב אם מתעכל מהר ותחליפי חלב מתעכל יותר לאט אל תתיאשי זה קשה בהתחלה
היי :) זה נשמע קלאסי לקפיצת גדילה , מתן בקבוק עלול לפגום בתהליך הטבעי בו התינוק מגרה את השד לייצור מוגבר של חלב , אם כבר נתת בקבוק אז תשאבי את כמות החלב מהשד במשאבה עמ לספק לגוף את הגירויי לייצור , אם המצב נמשך יותר ממספר ימים הזמינינמדריכה שתצפה בהנקה ותאבחן שאכן זה לא רק קפיצת גדילה .