סכרת היריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום!!!
    אני בשבוע 15 בהריון שלישי. בשני ההריונות הקודמים היית הלי סכרת היריון. בהריון הזה התבקשתי לעשות העמסת סוכר בשבוע 14. עשיתי העמסת 50 ואכן התוצאה הייתה גבוהה- 170. אחות המעקב מקסימה אבל אין לה מושג לומר לי מה עושים מכאן. אני די אובדת עצות. עם הבת הבכורה שלי הייתי בדיאטה וילדתי רגיל תינוקת במשקל 3 קילו. עם הבן שלי אבדו לי 3 העמסות של 100, אז לא הייתי במעקב ויילדו אותי קיסרי כי הערכת משקל הייתה 4 וחצי והוא נולד 4 קילו.
    מה אני עושה?
    שבוע טוב...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב
    אני ממליץ לעשות העמסת סוכר של 100 גרם באופן מיידי, כמובן שרצוי שלא תלך לאיבוד. אין טעם להעמסת הסוכר של ה - 50 גרם כיוון שזו בדיקת זקר ולא בדיקה שמאבחנת סכרת.
    כך, ניתן לאבחן האם כבר עתה יש סכרת ולהתחיל לטפל בהקדם האפשרי.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה