הנקה מייאשת...עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פיצ'קית נולדה רק לפני שבוע,היא נולדה ממש קטנה במשקל 2300 בשבוע 40!
    בלילה,אחרי שאני מאכילה אותה,ומחזירה אותה לעריסה לא עוברות 5 דקות והיא מתעוררת ורוצה עוד ציצי,אחרי שכבר שעה היא על הידיים...עם ציצי!
    מאז שחזרנו הביתה אני לא ישנה בלילה כמעט בכלל,וכבר נרדמת איתה על הידיים בזמן האכלות..
    מרגישה קצת מתוסכלת...
    זה נורמלי?!
    היא כל הזמן רוצה רק ציצי וידיים!
    ובבוקר היא ישנה טוב,שלוש שעות-ארבע שעות רצוף..
    במיוחד שאני שמה אותה על הבטן,ככה היא ישנה כמובן הכי טוב
    אבל בלילה אני לא מרשה לעצמי,כי היא ממש קטנטנה ואני מפחדת,
    בבוקר יש מי ששומר ומסתכל עליה כל רגע...

זה הגיוני שהיא כל שניה רוצה ציצי בלילה? אני צריכה להתמודד עם העובדה שאני לא הולכת לישון בקרוב?!
    מלבד זה, אתמול בצהריים שאבתי חלב,ושמתי במקרר למקרה שבעלי יאכיל אותה,אם יהיה צורך,כמה זמן זה נשמר במקרר? והאם אפשר לערבב חלב שאוב ששאבתי עכשיו לחלב הזה?
    או שצריך לקרר אותו קודם?
2 תגובות
עמוד 1
  • לא יועצת הנקה ,סתם אמא עם פז"ם של שלוש שנים בהנקה
  • מזל טוב :) ומסכימה לחלוטין עם התשובה שקעבלת :)
    אוסיף ואומר שחלב שאוב בעומק המקרר ניתן לשמור עד חמישה ימים לפי הנחיות משרד הבריאות:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה