שלום וברכה.... עברו עלינו ימים עמוסים שלא יכולתי לעדכן...
ובכן, אני כותבת בשעה כזו בה ברחתי מהחדר כדי שבעלי ירדים אותה עם בקבוק... פשוט אני כבר לא יכולה לישון!!!
בכלופן, ביום שלישי התחילה ביתי מסגרת חדשה- ביום ג' היא היתה שעתיים היום ד' שעות, ולמרבה הפלא הצליחה המטפלת להרדים אותה לשעה במיטה עם בקבוק מה שבחיים לא קרה לי... התלהבתי יותר מידי וניסיתי את זה גם בבית והיא ישנה בצהריים 3/4 שעה... וזהו!!!!! מיותר לציין שבלילה לא היה על מה לדבר... צרחות איימים כשהכנסתי אותה למיטה...
וזה לא שהיא לא היתה במיטה כדי לשחק, אלא פשוט ברגע שמשכיבה אותה היא צורחת (בשכיבה, אפילו שהיא נעמדת) עד שארים אותה...
התלהבתי שגם התרגלה מהר, אבל גם זה כבר לא... התרגלה למטפלת שלה מהר ויפה אבל היא דורשת כל היום ידיים!! ואם לא היא צורחת כמו שהיא יודעת...ויש עוד ילדים חוץ ממנה. המטפלת אמרה שכנראה היא צריכה להסתגל לבית (זה משפחתון) אבל כבר עבר כמעט שבוע (נראה לי...)וזה לא שהיא היתה בבית עד עכשיו, היא היתה במסגרת פרטית...בקיצור אני די מיואשת לגבי ההמשך... כמעט מתחרטת ומחזירה אותה אלי הביתה ומתפטרת מהעבודה (זהו שלא... ממש ממש לא...)
בקיצור אני לא יודעת על מה ללכת קודם - על ההסתגלות למשפחתון או על גמילה מהנקה...
אמרתי לבעלי שאני אלך לרופאה לבקש כדורים לייבוש החלב והוא די נרתע מזה- קודם כל הוא מפחד מכדורים סתם- חומרים שלא צריכים להכנס לגוף וכו' וגם אמר שיכול להיות טראומתי בשביל הילדה בבת אחת?!?! מה דעתך על כך? על סף ייאוש אולי זה הפתרון???
בינתיים אני רואה שהם נרדמו שניהם- ובלי הבקבוק..אבל במיטה שלנו....
לילה טוב,
נעמה