הנקה ללא הפסקה - על סף ייאוש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

ביתי בת 8.5 חודשים יונקת מיום הלידה ללא תחליפים בכלל, לא מוכנה בקבוק וגם לא מוצץ (כמובן שבנוסף להנקה 3 ארוחות מוצקים ביום).

במהלך היום היא יונקת בדר"כ פעם בבוקר,פעם ב 16:00 וב 20:30 יניקה קצרה ונרדמת.

עד כאן הכל טוב מה גם שאני נהנית מאוד מההנקה וממש לא מעוניינת להפסיק.

הבעיה מתחילה בלילה.

בערך מהשעה 23:30 (כשאני ובעלי נכנסים לחדר לישון, היא איתנו בחדר) היא תתעורר כל שעה / שעה וחצי ותרצה ציצי (ורק ציצי, ידיים זה לא מספיק)

כבר כמה שבועות שהיא פשוט ישנה מחוברת אליי (ביני ובין בעלי), אם אני מוציאה לה את הפיטמה מהפה היא מתחילה להתגלגל, למשוך לי בחולצה ולפתוח את הפה בעיניים עצומות (כן...המראה שובר לב).

אנחנו כבר על סף ייאוש, בעלי מתחנן שאני אפסיק להניק, הדודות אומרות שהיא בטח רעבה (אין סיכויי כזה - השבוע נתתי לה ארוחת ערב + דייסה וכלום לא השתנה) אני מבולבלת ובעיקר נורא נורא עייפה.

אשמח לעצה...

אלכס.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי אלכס:)
    זה בדיוק הגיל שבו מתפתחת חרדת הנטישה .. , מתימחזרת לעבודה או לימודים? האם את חסרה לה במהלך היום?
    נסי להוסיף עוד 2 ארוחות קטנות במהלך היום כמו פרי או כריך קטנטן ודייסה בכפית בארוחת הערב , הכי חשוב זו אסרטיביות , ברגע שהחלטת שזה לא מתאים לכם צריך להיות עקביים , לא להשכיב במיטה שלכם , בכל התעוררות יש להשכיב שוב בדיוק כמו בטקס השינה ולא לוותר . אם קודם היא לא אכלה בלילה אין סיבה לחזור להאכיל בלילה , עקביות ואסרטיביות .. הבעיה כאן נשמעת יותר כמו בעית שינה ולא הנקה , כדאי לפנות ליועצת שינה , אם את מאיזור המרכז או השפלה את מוזמנת לפנות אליי גם באופן אישי :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה