לידה ללא אפידורל בעקבות בעיות קרישה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,

אני בשבוע 28, הריון ראשון תקין לאחר טיפולי פוריות.
    אני סובלת מחוסר פקטור קרישה 11 אשר למיטב הבנתי מונע ממני לקבל אפידורל בלידה.
    הייתי שמחה לדעת האם עומדות לרשותי אופציות שיכוך כאבים אחרות.
    כמו כן, האם ישנן הכנות מיוחדות שעליי לערוך לקראת הלידה?

תודה וחג שמח

נעה
3 תגובות
עמוד 1
  • סביר להניח שתוכלי להשתמש בחומר טשטוש כמו פטדין ופנרגן שנותנים , אם כי פחות מומלץ לא ממש משכך כאב יותר מרדים ..
    אבל כדאי להתכונן ללידה עי הכנת הגוף , למעדת המנחים והתנועתיות , נשימה נכונה הכנת הנפש להתמודדות עם הכאב ועצם הידיעה שאין משהו שיכול לקחת את הכאב יעניק לך את היכולת והסיבולת להתמודד ! ממליצה בחום על קורס הכנה ללידה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה ליהי,
    האם את יכולה להמליץ לי על תרגילים או משהו שאני יכולה לעשות כהכנה גופנית שיקל על הלידה כבר מעכשיו?
  • היי :)
    תרגילי נשימה בטנית עמוקה ( 6 שניות לשאיפה ו8 לנשיפה ) , תרגול הרפיית שרירי הנרתיק , הליכה , תנוחות כריעה וחיזוק רצפת האגן חשובים מאוד! 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה