שאלה דחופה בקשר לבן שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמה שאלות
    1 )הבן שלי קם כול בוקר ב 9וחצי יושן רוב הפעם בצהריים שעתיים שלוש ורק עם בקבוק ובלילה או יושן בשעות 22 בין 23 בלילה ואוכל 3 פעמיםם בלילה בקבוק ובלי בקבוק הוא יקום הוא בן שנה ושלוש חודשיים מה איך אני ינסה להפסיק את הרגל את זה או זה בסדר ?ומתי אז להפסיק ?
    2)מתי אני צריכה להתחיל להרגיל אותו לשירותים ??
    3) אני בהריון גם ועוד 4 חודשיים אני יולדת ובן שלי היה בן שנה ושבע חודשיים איך מה אני אמורה לעשות בשביל לא לפחד שהוא יעשה ללו משהוא מי קנאות ?
    איך אני ילמד אותו לא לישון במיטה שלו ??
    הוא גם ככה יושן רוב הפעמיים במיטה שלנו אבל אני רוצה להפסיק את הרגל הזה איך ??

ויש לי להוסיף עם הוא לא ישן בשעה 13 וחצי בצהריים שעתיים ושלוש הכיי הרבה אחרי זה עם הוא ישן הוא ישב עד לילההה סביבות 1 אולי או 12 ומה בכול זאות יקום בתשע וחצי מה אני אמורה לעשות אין לי מנוחה .!!

ואיך אני יפסיק גם את הזנב הזה הוא אחרי לכול מקום יש לו מלאא צעצועיםם מלאא חנות שלמה ומה הוא לא מתעניין רק בדברים מסוכנים מתעניין ומה ובלהיות זנב מה אני אמורה לעשות הישתגעתי :-)))
    בתודה מראש שרית !!!
1 תגובות
עמוד 1
  • הי שרית

הייתי ממליצה להקדים את שעת ההשכבה של הבן שלך. ייתכן שהוא קם באמצע הלילה, בגלל שהוא הולך לישון מאד מאוחר ומגיע למצב של עייפות יתר. בגיל זה, מומלץ ללכת לישון לכל המאוחר בשעה 20:00.
    במידה ובנך עולה במשקל כמצופה, סביר להניח שהוא אוכל באמצע הלילה לא בגלל שהוא רעב, אלא בגלל שכך הוא רגיל להרדם. ממליצה להוריד את הארוחות באמצע הלילה ולשבת לידו על מנת לעזור לו להרדם בחזרה בכוחות עצמו

לגבי הגמילה מחיתולים - זה תלוי בבשלות ובמוכנות שלו.

חשוב לאפשר לבנך שינה אחת של כשעתיים בצהריים. סביר להניח שבגלל שהוא מגיע למצבים של עייפות יתר, קשה לו להירדם.

בכל אופן, כיוון ששאלותייך רבות וחלקן עוסקות גם בנושאים התנהגותיים והצבת גבולות, אני ממליצה לך לפנות להדרכה הורית. לעתים כמה טיפים ורעיונות מעשיים, יכולים לעזור מאד...

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה