ליהי דחוףףף שאלת הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאודדדדדד רוצה להניק
    רק שאני שומעת סיפורים מחברות
    שלא הסתדרו עם ההנקה
    לא רכשו את המשאבות וויתרו
    על התענוג דיי מהר .

השאלה שלי האם כדאי לרכוש את
    המשאבה כבר עכשיו כדי להיות מוכנה אם הילדה
    לא תאהב בהתחלה ציצי ?

באם היא לא תאהב ציצי בהתחלה יש
    סיכוי שתאהב אחרי כמה ימים או בתקופת הסתגלות ?

יש בכלל דבר כזה , תינוק שלא אוהב או רוצה לינוק משד אימו ?

ממש חשוב לי לדעת מוכנה לנסות הכל !

אורטל

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
4 תגובות
עמוד 1
  • אומנם אני לא יועצת הנקה אבל אלין שלי בהתחלה היה לנו קשה היא כמעט שבועיים לא אצלה לינוק כל פעם הייתי מנסה ואז נותנת לה בקבוק כדי שלא תרעב אבל אחרי זה למדנו להכיר אחד את השני והנקתי אותה 10 חודשים מלאים
    אצל עתי מהתחלה זה הלך חלק כמובן שגם פה היתה תהליך למידה
    לדעתי אין דבר כזה אי אפשר להניק פשוט צריך לרצות את זה ואם צריך גם להיעזר ביועצת הנקה
    אחרי שתלמדו אחד את השני זה דבר הכי כיפי בעולם
    אבל שום קשר כדי לך לרכוש משאבה למדי פעם אחרי שהנקה מתבססת כדי גם להרגיל לבקבוק למקרה שלא תוכלי להניק כי תרצי לצאת או לישון קצת

• היי מותק

השאלה אם אני אשאב ואתן בבקבוק
    אולי היא תתרגל לבקבוק או תתלהב ממנו
    יותר מהציצ ותא תרצה יותר ממני ?!

מזה אני מפחדת ...

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • אם תעשי את זה אחרי שהנקה מתבססת לדעתי לא תהיה בעיה

• היי :)
    לא ממליצה לרכוש משאבה לפני הלידה מהסיבה הפשוטה , שאינך יודעת לאיזה צורך תזדקקי לה , לכן כדאי להמתין..
    מציעה לך בחום כן להשתתף במפגש הכנה להנקה בו מסבירים למה יש לצפות , כיצד לזהו קשיים למי לפנות , תנוחות הנקה ועוד :)
    גם אם מתגלעים קשיים כדאי לפנות באופן מידי למדריכת הנקה מה שיוכל להקטין את הסחכוי להסתבכויות בעתיד ..
    לידה קלה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה