טיפול בתינוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נולד לי בן לפני טיפה פחות מחודש ויש לי כמה שאלות הוא נולד ב 1.9.12 במשקל 2800 שוחרר אחרי 5 ימים ( עקב צהבת ) במשקל 2635 וב 19.09.12
    מדדנו בטיפת חלב משקל 3090

1. לפחות פעם ביום יש לו התקפת גיהוקים שנמשכת כרבע שעה ועושה רושם
    שזה לא מפריע לו , היות וזה תינוק ראשון האם זה מקובל בגיל הזה
    2. אחרי אוכל שהוא אוכל עושה 2 "גרעפסים" ועושה רושם של נרדם אבל שהוא
    משמיע קולות כאילו שהוא " נוחר" וזה לעיתים רחוקות מונע ממנו להירדם
    זה התחיל לאחרונה ולא בכל פעם. אחרי זה הוא יושן רגיל , האם זה תופעה
    מוכרת
    3. לאחרונה חלה עליה ברעב שלו בשבוע הראשון והשני הוא שתה 60CC בכל
    ארוחה ( או מטרנה או חלב שאוב ) לאחרונה חלה עליה ל 90CC וגם זה
    לעיתים לא מספיק ( לפחות פעם ביום ) האם זאת קפיצת גדילה ?
2 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מהמומחיות אבל מה שמתואר פה נשמע תקין לגמרי, כנ"ל לגבי כמויות אוכל - תינוק צורך משבוע לשבוע (או אפילו מיום ליום) יותר ויותר CC, כי הוא גדל
  • הי
    ראשית, מזל טוב !!!

1. שיהוקים הם תופעה נפוצה בקרב תינוקות ובד"כ זה לא מפריע להם

2. צריך לראות במה מדובר. לא נשמע שיש סיבה לדאגה, אך לא יהיה מקצועי מצדי לענות על כך רק על סמך תיאורך. ממליצה פשוט להתייעץ עם אחות טיפת חלב או רופא הילדים לגבי נושא זה

3. כיוון שתינוקך גדל, כך גם גדלה דרישתו לאוכל. על כל פנים, יש להתאים את כמות האוכל למשקלו. ממליצה לשקול אותו בטיפת חלב ולקבל מהאחות המלצה לכמות האוכל המומלצת בהתאם למשקל

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה