נבואה של רופא??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי.
    אני בשבוע 35. לפני 3 ימים הייתי אצל הרופא שלי. עברתי בדיקת אולטראסאונד שגרתית לחלוטין.
    הרופא הבחין במצג ראש, מדד את ראשו של התינוק, את נפח בטנו ואת אורך עצם הירך. הילד מתאים לגיל הריון של 3 שבועות קדימה... זה לא חדש לי. לאורך כל ההריון הוא היה מעט גדול יותר.

מה שמטריד אותי הוא שהתאריך המשוער שלי הוא בעוד חודש והרופא שלי בטוח בעצמו שתוך שבועיים אני כבר אלד.
    לא הייתה שום בדיקה וגינאלית.... איך הוא כל כך משוכנע? האם ייתכן שסתם אמר?
    האם עובר שהוא מעט גדול יותר לגיל ההריון (ב-3 שבועות), עשוי להקדים את הלידה בכשבועיים? מדובר על לידה ראשונה.

אשמח לשמוע את דעתך
1 תגובות
עמוד 1
  • אף אחד לא באמת יכול לנבא את תאריך הלידה , אולי הוא מסתמך על גובה העובר ביחס לאגן , התאריך המשוער וגודל העובר , וגמישות צוואר הרחם , אבל אין זה מדע מדוייק..
    תמתיני בסבלנות ובאהבה :) ואל תתני לאף אחד לגרום לך למחשבות יוצרות מציאות:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה