התפטרות לרגל טיפול בילד ומתן הודעה מראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, כעת אני נמצאת בחופשת לידה ומעוניינת להתפטר ממקום עבודתי לצורך טיפול בילדה. אני יודעת שעליי לתת למעביד הודעה מראש של 30 יום בכתב.

השאלה שלי היא - האם אני צריכה לעבוד בתקופה הזאת? הרי עובד שמודיע על התפטרותו חייב לתת הודעה מראש ולעבוד בתקופה זו אלא אם כן המעביד מחליט לשחרר אותו במיידי.

איך זה מתבטא במצב של חופשת לידה או חל"ת? הרי אינני יכולה לעבוד בפועל כי אני בחופשת לידה...

תודה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
3 תגובות
עמוד 1
  • האם תמה תקופת חופשת הלידה? במידה וכן הינך מודיעה שהתפטרת לצורך טיפול בילד ואז את לא חייבת לתת את ימי ההודעה המוקדמת כי הרי אין מי שיטפל בילד שלך ...

עו"ד יעל בועז
  • תודה יעל!
    חופשת לידה שלי עוד לא תמה. האם כדאי להודיע למעביד תוך כדי חופשת לידה או אחרי שתסתיים?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • עדיף לקראת תום חופשת הלידה

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה