חייבת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום רב, אני בשבוע 35 ..
    עשיתי בדיקת אולטרסאונד לפני יומיים ועל צג המחשב היה כתוב שזה מתאים לשבוע 34
    אני דיי לא מבינה מה כתוב אבל אסביר על הרקע ..הריון שני -הראשון לאחר הפלה בשבוע 22 ,אני חולת קוליטיס לוקחת כדורים כמו אימוראן אסקול ופרנדיזון תחת "אישור" טריטרולוגי" העניין הוא כזה הגניקולוגית אמרה שהעובר מאוד קטן ביחס לשבוע שאני נמצאת בו משקל של 2313
    והראש הוא קטן יחסית זה כל התוצאות אני יכתוב לפי מה שכתוב
    [BPD 8.24 CM ===33W3D[+-14D
    [AC 29.1CM===33W1D[+-21D
    [FL 6.95CM===35W3D[+-22D
    השאלה שלי היא כזאת למה היא אמרה את זה אני לא מבינה כלום..
    האם הוא ארוך ורזה? אשמח לקבל תשובה מהירה להשקיט את נפשי
    נ.ב חשוב לציין שגם אורך הצוואר שלי הוא פחות מ 23 ס"מ והגניקולוגית אמרה לי שזה יכול להעיד על לידה מוקדמת
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

השקיטי את נפשך!!
    מדובר בהערכת משקל תקינה. העובר באחוזון 30 לשבוע הריון 35 שזה תקין לחלוטין. היקף הראש לא קטן מדי אלא בטווח התקין. ניתן לחזור על הערכת משקל לאחר 2-3 שבועות לוודא שהראש ממשיך לגדול.
    לאורך צוואר בשבוע 35 אין הרבה משמעות, וגם אם מתפתחת לידה לא מנסים לעצור אותה בשלב כזה מתקדם של ההריון.

בהצלחה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה