היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך יודעים להבדיל בין ירידת מים לבין סתם נוזלים? האם יש ריח מיוחד?
6 תגובות
עמוד 1
ירידת מים בדרך כלל בכמות גדולה יותר למרות שלפעמים זה מתחיל בטיפטופים אם את חושדת אל תשימי פד אלא תסתכלי בתחתון אם הוא נירטב יותר מהרגיל שמעתי שיש לזה ריח של זרע אבל מצד שני מעולם לא חוויתי ירידת מים אז אין לי מושג
כולם אומרים שיש לזה ריח של זרע... מאמינה שזה באמת ככה
מה שבטוח אין לזה ריח של שתן;)
ליהי סופרין, N.D מדריכת הכנה ללידה והנקה
אויש זה בהחלט מסקרן בפעם הראשונה - כשאת לא יודעת מה לעשות ואיך להגיב, ואיך זה נראה. כשירדו לך המים - את תדעי :) באמת יורדים יותר נוזלים מהרגיל, ומומלץ להתכונן! במיוחד אם את ממשיכה לעבוד עד היום האחרון של ההריון. קראתי לא מזמן מאמר מעניין בנושא ירידת מים בעבודה וחופשת לידה וכו :)
מקווה שיעזור לך קצת להירגע בנושא זה :) תיזהרי מלחץ - הוא סישוע כמעודד צירים!
כי תינוקות עושים מאהבה :)
הבעיה היא שבשבועות האחרונים להריון, ממש קשה לדעת. מי השפיר יכולים לדלוף בטפטוף או בנזילונת קלה. אני כרגע בשבוע 36 וחווה רטיבות בתחתון. הריח די מזכיר את הזרע הגברי; להגיד שאני בטוחה שזה מי שפיר? אני לא. קראתי קצת באינטרנט ואני רואה שהמון נשים בשבועות הללו מתקשות להבדיל. קראתי גם שערכת הפדים לזיהוי נזילה של מי שפיר, אינה אמינה ולא מדייקת.
ת׳אמת? אני בדילמה אם לרוץ לרופא או להמתין ולבדוק אם אבחין שוב ברטיבות?! חבל שאין דרך מעט יותר וודאית לדעת אם זה זה או לא?!
היי:) בירידת מים אחורית ( טפטוף ), זה לא יפסיק אלא ימשיך לטפטף, תוכלי לשטוף את עצמך טוב עם סבון , לנגב היטב ואז לשים תחתון בלי תחתונית ולהמתין לראות מתי יתרטב ואז להריח אם התחתון נרטב מהר אחרי המקלחת ואין לזה ריח של שתן , זו דליפת מי שפיר , מומלץ ללכת לרופא