אובדן הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    כל כך עצוב לי ואין לי עם מי לדבר. אני קצת אספר על עצמי, אני בת 26.5 יש לי בת שהיא בת שנה וחודש.
    לפני הבת המקסימה שלי היה לי הריון שנגמר בהפלה טבעית בשבוע 7( לקח לנו כמעט 8 חודשיםעד שהצלחנו להיכנס להריון הזה.) ההפלה הייתה קשה לי נפשית, ממש הרגשתי איך הגוף מוציא את העובר שלא התפתח. למזלי ולשמחתי נכנסתי להריון ישר אחרי ההפלה וההריון ההוא הצליח ונולדה ביתי האהובה.
    לפני שבוע שיתי בדיקות דם שהראו שאני בהריון ולפי מחשבון ההריון הייתי בשבוע 5. אבל מראש השנה התחילו לי הפרשות חומות ואתמול זה כבר עבר לדימום. הלכתי למרפאה ועשו אולטרסונד שבו ראו שק הריון אבל בלי דופק ושהשק מתאים לשבוע 4 ולא לשבוע 6 כפי שהיה צריך להיות. עצוב לי כל כך, זה ממש שבר אותי ומה שעוד יותר גרם לשבירהזה שבעלי לא מבין, לא מבין את העצב שנפל עליי, ואני רק רוצה להגיד לו שההרגשה היא שהגוף בוגד בך, שהגוף לא מצליח לפתח בו חיים חדשים.
    אז אני מאושרת מהילדה שלי אבל שבורה ופוחדת 2 מתוך 3 ההריונות לא התפתחו. מה יהיה הלאה? למה זה קורה?
    ויותר מפחיד אותי מה יקרה אם לא תהיה הפלה טבעית???
    בנות בבקשה תרגיעו אותי, אני לא יודעת איך אני יעבור את היום הזה

תמר
1 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה שלי, קודם כל מחבקת אותך חזק
    מצטערת בשבילך על 2 האובדנים שחווית ובהחלט לא קלים,
    הבעלים שלנו לא יכולים להבין לליבנו, כל עוד לא חווים זאת על בשרם.
    ולצערי גם אני חוויתי הפלה טבעית בשבוע 6.

אני הייתי מתייעצת עם רופא הנשים בקשר לחיזוק הרחם
    אני יודעת שיש דרכים כאלו... וקטגוריות מסויימות הקובעות האם גופך זקוק לכך.
    לצערי אין תרופת פלא כזו שמבטיחה שמקרים כאלו לא יקרו...
    אני מאחלת לך שנה טובה חדשה ומבורכת
    שנה של הריון קל תקין וארוך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה