הבן שלי בן 9 חודשים והתחיל לאחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקום בלילה (מגיל חודשיים הוא לא מתעורר בלילה) לבכות ולא נרגע עד שאני מביאה לו אוכל..יצאו לו גם 2 שיניים אז יכול להיות שזו הסיבה אבל אני מפחדת שהוא מפתח הרגל כזה לקום כי הוא יודע שמחכה לו אוכל,כבר שבוע שזה ככה. מה לעשות? לתת לו לבכות? להרים אותו ולהרגיע? (מפחדת שהוא גם יתרגל להרדם רק בידיים)
2 תגובות
עמוד 1
  • גם הבת שלי בת 9 חודשים עם 2 שיניים פתחה אותו הרגל מגונה.. כמה פעמים בלילה להנקה..

היא יכולה לבכות בלי הפסקה ואז נשבר לי הלב

התיעצתי בטיפת חלב הם אמרו לי לקום אין מה לעשות

אודה לעזרה בתחרות:
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=6272
  • הי
    נסי באופן חד פעמי להרים את בנך כאשר הוא בוכה בלילה. אם את חשה שהוא נרגע עלייך באופן מיידי - ייתכן ולא מדובר בשיניים. אם גם על הידיים שלך לוקח לו זמן להרגע, ייתכן מאד שמשהו פיסי מציק לו (כמו שיניים לדוגמא).

במידה ולא מדובר במשהו פיסי, ממליצה לשבת לידו וללוות אותו עד שנרדם שוב, מבלי להרימו. כך תעבירי לו מסר שאת לידו ולא עוזבת אותו, ומצד שני עליו להרדם בכוחות עצמו. אפשר להרגיעו באמצעות טפיחות / קולות. ייתכן וידרשו ממך בתחילה המון סבלנות והתמדה, אך כך הוא ילמד בהדרגה...
    גם אם זכית לתקופה בה הוא ישן רצוף, השינוי שאת חווה טבעי לחלוטין ויכול לנבוע מקפיצה התפתחותית ו/או משיניים שבוקעות. בכל אופן, חשוב לזכור ולהזכיר לעצמנו, ששיניים לא בוקעות במשך כמה חודשים רצוף ולכן האינטואיציה שלך נכונה מאד - כדאי להיות עם יד על הדופק : מצד אחד להיות קשובים כשצריך ומצד שני לא לקבע הרגלים חדשים שיקשו עליו להרדם בכוחות עצמו

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה