שינה אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רציתי להתייעץ : הילדה שלי בת שבעה שבועות נולדה מוקדם וקטנה מהרגיל ואני מניקה אותה מלא לפי הדרישה פלוס. משתדלת שבין הארוחות לא יהיה הפרש של יותר משלוש שעות כי עליה להשלים פערים. הענין הוא שלפעמים היא ערה אחרי האוכל ועובר זמן עד שהיא נרדמת, וכשהיא בדיוק נרדמה תיכף מגיע זמן של ארוחה הבאה שלה. אני כמובן לא מעירה אותה אחרי עשרים דקות לאוכל ונותנת לישון אבל זה מאריך את הזמן שבין הארוחות וכתוצאה מזה היא אוכלת פחות.
    אני מאוד מודעת לזה ששינה לא פחות חשובה מאוכל אבל לא יודעת איך עליי להתנהג במקרה שתיארתי. השאלה שלי היא כמה זמן לפחות היא צריכה לישון רצוף? שעה?שעתיים? יותר? יש בכלל דבר כזה - מינימום שעות שיהה אצל תינוקות? אז כמה זמן עליי לתת לה לישון?
    תודה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    מזל טוב !!!
    ממליצה להתייעץ עם רופא הילדים / אחות טיפת חלב, אשר יוכלו לתת לך מענה בהתאם למעקב אחר הילדה ומשקלה. כעקרון, בגיל כה קטן, עדיין לא אמורה להיות עקביות בשינה - תינוקות בגיל זה יכולים לישון לעתים כמה שעות רצוף ולעתים 40 דק' עד שעה. מחזור שינה אחד אצל תינוקות, אורך כשעה, אך לא תמיד הם מגיעים לכך בכל שינה ושינה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה