הפלה נדחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני בהריון ראשון, בשבוע 7.3 לפי ו.א.
    לפני כ10 ימים בוצעה לי בדיקת אולטרסאונד ראשונה ונצפה שק הריון תואם שבוע 5.
    אתמול הגעתי לבדיקה נוספת השק גדל במעט אך עדיין תואם לשבוע 5 ולא נצפה תוכן עוברי.
    בגלל הקרבה לחגים וטיסתו של הרופא שלי לחול הפנה אותי למיון למעקב הריון.
    במיון ביצעו בדיקת אולטרסאונד נוספת שיצאה זהה. גודל השק כ10 מ״מ.
    הרופאה שבדקה אותי המליצה על ריקון רחם מידי. התעקשתי להמתין.
    האם יש סיכוי להמשך הריון תקין והתופעות שציינתי רק מרמזות על ביוץ מאוחר? בבית חולים לא נתנו לי תשובות לכלום. הרופאה טענה שכל יום צריך להיות שינוי ואצלי אין למרות שלא היו בידי בדיקות אולטרסאונד קודמות והרופא לא ציין גודל שק בהפניה.
    לפי מה שבדקתי לפעמים רואים דופק/עובר רק בשבוע 9 והשק לא תמיד תואם את גיל ההריון.
    חשוב לי לציין שאני מרגישה טוב, עם גודש קל בחזה, בחילות מתונות והתקבצויות מתונות וקלות מידי פעם ללא דימומים.
    יום ראשון אני צריכה לחזור למיון לביצוע הפסקת הריון. מה לעשות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,

בהפרש של 10 ימים אמור להופיע עובר, ולראות שק הריון גדול יותר ותואם לשבוע 6-7. אני ממליץ לא לפעול על סמך בדיקת א"ס אחת, אבל שתי הבדיקות (בעצם 3) שביצעת בהפרש זמנים עוזרים מאוד באבחנה.
    לצערי, הנתונים שמסרת מעידים על הריון שלא מתפתח באופן תקין, ואני מסכים עם המלצת הרופאה.

בהצלחה בפעם הבאה!!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה