שינה בגיל חודש ושבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה תינוק בין חודש ושבוע אמור לישון?

האם סביר שהילד שלי אוכל וישן כל היום???

הוא ישן 20 שעות ביממה וגם אם אני שמה אותו על הבטן עם צעצועים הוא נרדם על מזרן הפעילות. רק אם אני "מעסיקה" אותו ממש על הידיים ומקשקשת איתו הוא עירני, מסתכל קצת עליי והרבה על הסביבה.
    ועוד שאלה - הוא יוצר איתנו קשר עין, אבל לא ארוך כמו שהגדולה שלי היתה עושה. היא היתה ממש שוקעת בעיניים שלי והוא מסתכל עליי קצת ועובר הלאה לדברים יותר מעניינים (מעליב

1 תגובות
עמוד 1
  • הי שני.
    לגבי שעות השינה - הגיוני לחלוטין וטוב שכך. בחודש הראשון לחייו, תינוק אמור לישון כ- 18 שעות ביממה (הוא למעשה מבלה את רוב שעות היממה בשינה). מדובר כמובן על טווח- יש כאלו שישנים קצת יותר וכאלו שישנים קצת פחות. המתוקי שלך כנראה קרא בדיוק את הספר ומקבל את כמות שעות השינה לה הוא זקוק וזה מצוין.
    בחודש השני, מומלץ לישון כ- 17 שעות ביממה. שוב- מדובר בטווח ולכן גם אם הוא ישן קצת יותר, זה בסדר גמור.

לגבי קשר העין - ממליצה כדי להיות שקטים, פשוט לשאול את רופא הילדים בפעם הבאה שאתם אצלו. זו שאלה שכדי לענות עליה באופן מקצועי, צריך לראות במה מדובר ולכן אני מעדיפה לא לענות סתם. אין זה אומר שקיימת בעיה ויתכן שבנך ערני לגירויים שסביבו. זה הגיוני לחלוטין שבתחומים רבים, תגלי שינויים בינו לבין אחותו הגדולה, אך אני תמיד ממליצה להתייעץ עם מישהו מקצועי, רק כדי להיות שקטים.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה