לגבי האם מגיעה לי שמירת הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לילה טוב ושבוע טוב,אני בהריון שבוע 22+1 חודש חמישי הריון שני,ואני עובדת ברמי לוי בתור אורזנית לאנשים בקופות ועם צריך גם מחזירה דברים למקום עם זה עופות ,אבקות כביסה בקיצור הכל וזה גם עבודה שכל היום על הרגליים עבודה מאוד קשה ופיזית וכבר התחיל להיותת לי קשה קשה לי לעמוד על הרגלליים ומרגישה שהרגליים שלי מתנפחות ,ובקופות קשה לי כבר לעמוד כי מוחצים אותי עם העגלות וכבר קיבלתי פעמיים עגלות בגב ,ועכשיו זה ליקראת החגים יש המון לחץ ואני נורא מפחדת לא לקבל מכות מהעגלות בבטו או בגב,והאחראית שלי בעבודה גם מאוד מפחדת אליי מהעגלות של האנשים שלא יתנו לי פיתאום מכה חזקה בבטן שלא יסכן אותי,והשאלה שלי היא כזאת האם במקרה כזה מגיע לי שמירת הריון?כי את האמת עם לא אין לי מושג איך להחזיק שם עד חודש 9 כב עכשיו אני לא יכולה לעמוד על הרגליים.תודה והמש ך שבוע טוב ולילה טבו משרית

שרית
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב שרית,
    תנאי העבודה אכן לא מתאימים לך כרגע, פני לרופא הנשים, ספרי לו על כך והתייעצי עימו לגבי הפחתת שעות העבודה או שינוי התפקיד, שייתן המלצה כתובה למעסיק.
    עם המכתב פני למעסיק ותבקשי תשובה מתאימה וכן שמשרתך לא תיפגע, כפי שקבוע בחוק.
    יום נעים,
    יעל

עו"ד יעל בועז
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה