פליטות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עתי שלי בן 6 שבועות

בזמן אחרון התחיל לפלוט יותר מדי , האם זה יכול להיות קשור להאכלת יתר ?
    יכול להיות שזה רפילוקס ?

5 תגובות
עמוד 1
  • היי :)
    מזה אומר יותר מדיי ? כל ארוחה ? פליטות בקשת כמו הקאה ? כמות גדולה ? האם הוא נינוח אחרי האוכל או עצבני וחסר שקט? כמה זמן אורכת כל ארוחה ? כמה ארוחות ביום? תעדכני פרטים ואוכל לענות בצורה מקצועית יותר:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • לפעמים זה כן בקשת אבל לא אחרי כל ארוחה
    הוא לרוב כן רגוע אחרי ארוחה אבל לפעמים הארוחות שלו כן מתארכות הוא נגיד פולט אבל הוא קוצה עוד לינוק אז זה נהיה מין שרשרת מעצבנצת
    חשוב לי לבהיר שלא מעט דברים עוברים אליו היינו 11 יום עם אוגמנטין בגלל אבצס ומיום חמישי קשרו לו את האצבע השישית ברגל אז גם בגלל דברים האלה הוא לא רגוע
    הפליטות התחילו ממש בכמה ימים האחרונים אבל הוא כבר לא עם אנטיביוטיקה

• היי :)
    אוי קטנטנן..
    תראי, פליטות בקשת יכולות להעיד על ריפלוקס , מכיוון שיחסית הוא רגוע בין הארוחות, והפליטות לא כל ארוחה , לא הייתי נכנסת ללחץ , מה גם שבריפלוקס לא ממש מטפלים , אלא אם זה במקרים חריגים מאוד.. נסי לא להשכיב מייד אחרי ארוחה, ואם כן משכיבה אז עם הגבהה מתחת למזרון , כמה שיותר הראש גבוה מהאגן כך טוב יותר:)
    עדכני:) 

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • קודם כול תודה
    עוד שאלה יכול להיות שהוא פולט בגלל שקשה לנשום מהאף
    הוא מנוזל ומחרחר טיפה ומה אפשר לעשות בגיל כזה כדי להקל אליו ?

• לא חושבת ..
    אבל בהחלט אף סתום מקשה עליו מכיוון שהוא צריך לתאם את הפעולות: הנשימה , מציצה , בליעה, וכשהאף סתום זה קצת קשה ..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה