לא משחררת (-: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    התינוקת שלי בת שלושה חודשים. יונקת בלבד.
    שמתי לב שהיא אף פעם לא תסרב לינוק. רעבה, לא רעבה, זה לא קשור.
    נוצר מצב שלפעמים היא יונקת עד שפולטת, אבל לא מפסיקה מיוזמתה.
    בתחילת ההנקה דווקא היתה משחררת מיוזמתה ומסרבת לצד שני
    בניגוד לזה, מבקבוק היא אוכלת ממש מעט, אולי 50 מ״ל (שאוב, כשמישהו אחר נותן) ולא מסכימה יותר מזה
    מה דעתך? בקרוב תהיה עם מטפלת, איך אפשר להתכונן?
    תודה (-:
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק הסיפור שלך ממש מזכיר את מה שקרה לי עם תהילה שלי
    השאלה היא הבת שלך לוקחת מוצץ?
    אולי היא פשוט רוצה משהו שישב לה בפה ,תהילה שלי לא הסכימה לקחת שום מוצץ וקניתי הכל !! הייתי כמעט כל היום "מחוברת" אליה
    ניסיתי לקנות לה גם את המוצץ של הסרבנים היקר הזה והיא פשוט לא רצתה כלום , עד חודש יחסית מאוחר היא נתפסה על המוצצים האלה מסילקון ,
    תנסי לתת לה מוצץ ואם היא לא אוהבת את מה שהבאת לה תנסי לתת לה את המוצצים הישנים המגעילים האלה (אבל תאכלס הם הכי עוזרים)

אני מקווה שהכל יסתדר שיהיה בהצלחה .. ותחזרי לעדכן ..
  • מסכימה לגמרי עם העצה שקיבלת:) מאוד יכול להיות שהיא פשוט זקוקה למציצת הניחומים , מוצץ יכול לעזור ונסי לנתק אותה כשאת רואה שקצב המציצות פוחת ואז חהרגיע בדרכים אחרות

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה!

היא לא לוקחת מוצץ, אני ממשיכה לנסות, אולי תשתכנע אולי באמת אנסה מוצץ גומי
    והיום לא הסכימה בכלל להסתכל על הבקבוק
    מקווה שהיא תשתכנע, אני חוזרת לעבודה בקרוב

שוב תודה ולילה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה