מכתב תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכבוד
    הנהלת קופת-חולים מכבי
    סניף מודיעין רח' תלתן

מאת
    אסנת וייסמן,
    עמק זבולון 22/6,מודיעין

שלום רב,
    הנדון : מכתב תודה והערכה לצוות מרכז בריאות האשה במודיעין

שמי אסנת וייסמן,הנני לאחר לידה (ילדתי ב13/08/12).
    ברצוני להביע תודה מכל הלב לכל צוות המרכז לבריאות האישה סניף מודיעין-תלתן על הטיפול המסור והאישי שקיבלתי בתהליך הכניסה להריון ולאחר מכן מעקב הריון בסיכון בעקבות קרישיות יתר.

לצוות המזכירות על החיוך הנעים והסבלנות. לא משנה כמה לחץ מסביב.
    לאחיות איילת,לימור ורונית על היחס החם,המקצועיות והעידוד.
    לדר' רב-הון על הליווי והתמיכה, טוב לדעת שיש רופאים ברמה כזו במרכז בריאות האישה !

ואחרונה, לדר' וינר המדהימה "המלאך השומר עליי " ,תודה על
    המקצועיות, היחס המדהים והאישי, כאילו אני הפציינטית היחידה שלה. סמכתי עליה ועל החלטותיה בעיניים עצומות .
    בעזרתה הצלחתי לשכוח לרגעים ספורים את הקושי שבהריון שלי.

אין ספק שבמרכז בריאות האישה ישנו צוות משובח ונהדר.

אני מאחלת לאנשים המיוחדים שעושים עבודת קודש ברגע הכי חשוב בחייה של אישה, רק בריאות ואושר ,המשיכו לתת לכל מטופלת יחס אישי .
    בהערכה רבה ותודה גדולה !
    אסנת וייסמן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תודה על האינפורמציה והמחמאות
    מציע לפרסם זאת בפורום התמיכה ההדדית ולא בפורום הרפואי
    אני מני שהעברת להם ישירות את התודה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה