בדיקת א"ס ללא עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום'
    חזרתי מבדיקה אצל הגנקולוג, בה התבשרתי שלא נצפה עובר ושאני צריכה לשקול לעשות גרידה.
    תאריכי המחזור מאוד לא ברורים בשל הפסקת גלולות.
    בתאריך 16.5 הפסקתי לקחת גלולות, קיבלתי כרגיל ווסת 3 ימים לאחר מכן, ווסת רגילה של גלולות באורך של 4 ימים (עד ה22.5).
    ווסת ראשונה ואחרונה שקיבלתי ללא גלולות היה ב25.6, כלומר אורך מחזור של 37 יום, והביוץ ככל הנראה היה ביום ה23 או 24.
    מאוחר יותר, ניסיתי למצוא את יום הביוץ אך ללא הצלחה ממש.
    ב1.8 עשיתי בדיקת הריון (שכתוב עליה שרגישה 6 ימים לפני איחור) שיצאה שלילית.
    ב10.8 - בדיקת הריון ביתית חיובית.
    ב12.8 - בדיקת דם חיובית (בטא מעל ל1000, לצערי לא לקחו לי כמותי אז יש רק תוצאה איכותית).
    ב19.8 הייתי בבדיקה ראשונה אצל גינקולוג, בדיקת א"ס הראתה הריון ברחם, מיקום תקין ושק הריון (בלי שאפשר לראות חלמון או עובר). הוא לא ידע לקבוע את גיל ההריון לאור הבלבול בתאריכי הווסת.
    שבועיים אח"כ, (2.9), בדיקת א"ס הראתה שק הריון בגודל 27 מ"מ עם שק חלמון, אך ללא עובר. הגנקולוג אמר שכמעט מאה אחוז מדובר בהריון לא תקין ושאתחיל לברר על גרידה אחרי שמחר אלך לעשות בדיקה נוספת במכון א"ס.
    האם יש סיכוי שפתאום שבוע אח"כ רואים עובר? למרות שבשלב הזה ברור לי שברוב המקרים כבר רואים.
    המון תודה....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    לפי הנתונים שמסרת, גם תאריך בדיקת ההריון החיובית וגם ממצאי הא"ס (אני מניח שמדובר בא"ס וגינלי) לצערי נראה שמדובר בהריון לא תקין.
    הסיכוי לראות עובר נמוך ביותר, אבל מומלץ לחזור על בדיקת הא"ס לפני שעוברים גרידה.

בברכה,
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה