עזרה בעקבות חזרה לגן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטל שלום..
    מה שלומך?...

רציתי להתייעץ איתך אגמי עוד שבועיים בת שנה, עברה לגן של הגדולים יותר ושם הם מעסיקים מאוד את הילדים ודואגים שיתעייפו יפה יפה והיא זורמת כי כיף לה והיא אוהבת...
    אבל - הם מפסיקים את שנת הבוקר ויש רק שינה אחת ביום של שעתיים
    הילדה עייפה, מגיעה הביתה עצבנית ואי אפשר להפעיל אותה היא כבר מגיעה לשעת השינה (19:00/19:30) אחרי הרבה עצבים והיא לא נהנית מהזמן בבית..
    ביקשתי מהם שיתנו לה לישון אם היא זקוקה לזה..

אני פוחדת לשים אותה לישון כשמגיעים הביתה סביב ארבע וחצי חמש ואני כן רוצה לצאת איתה לטיולים אחר הצהריים או למשחקיה כל מיני פעילויות וזה בלתי אפשרי היא ממש סמרטוטה ועצבנית...
    איך אני יכולה לעזור לה?...

1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    אני ממש מבינה את הקושי.
    המתוקה שלך הגיעה לסביבות הגיל שבו מוותרים בגנים על שנת הבוקר. המעבר הזה לא קל, כמו גם בהמשך, כאשר מוותרים על שנת הצהריים בכלל (אבל יש עוד זמן :-) ).

אז מה עושים?
    ראשית, לוקחים בחשבון שלאט לאט בתך תסתגל לכך יותר ויותר
    במידה ומתאפשר לתת לה לישון קצת בבוקר בגן - זה מצוין, אבל לא נורא אם לא
    במידה ולא מתאפשרת שנת בוקר - אז אין ברירה, ולמרות שזה פחות נוח עומדות בפנייך שתי אפשרויות:
    א. להשכיב אותה לישון מוקדם מאד ולא לחשוש מכך, כי זה מה שהיא צריכה כרגע. אפילו ב- 18:00-18:30.
    ב. לנסות בכל זאת להשכיב אותה לתנומה קצרה אחרי הגן (כשעה) ואז להשכיבה בסביבות 19:30-20:00 לשנת הלילה.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה