סקיקרה מאוחרת/מורחבת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כיום בשבוע 24 הריון שלישי אתמול הייתי בסקירה מאוחרת הרופא שאל אם אני רוצה גם לקבוע לסקירה מורחבת ?לא הבנתי כל כך מה ההבדל אם הכל בסדר בסקירה זו וכך נאמר במוקדמת לבצע גם את המורחבת מומלץ?הריונות קודמים ישר נקבעה סקירה מורחבת -כנראה בגלל שעברתי קופ"ח וכל אחת מתנהלת אחרת
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    בסקירת המערכות הרגילה מוודאים תקינות של מספר איברים כפי שנקבע ע"י קופת החולים ונייר העמדה של איגוד האולטרהסאונד. משיקולים שונים הוחלט להגביל את הסקירה לחלקים אלה.
    בסקירה מורחבת הרופא מדגים איברים נוספים שאינם חלק מהסקירה הרגילה, לדוגמא ספירת אצבעות ידיים ורגליים, או סקירה מפורטת יותר של המוח או של הלב.
    הסבירות למצוא ממצאים משמעותיים נוספים בביצוע סקירה מורחבת לאחר שהסקירה הרגילה (ואולי גם סקירה מוקדמת) היתה תקינה נמוכה, אולם מצב זה יכול להתרחש.
    סקירה מורחבת היא כמובן מחוץ לסל ולכן יש צורך בתשלום נוסף, שמשתנה מרופא לרופא ותלוי אם מדובר בביטוח מושלם/מגן או בבדיקה פרטית לחלוטין.

בהצלחה!
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה