סדר בראש - בפעם נוספת בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    מתנצלת שאני שואלת אותך כמה פעמים את אותו הדבר אבל אני לעתים מאבדת כיוון וזקוקה לרענון (מה הפרעת קשב וריכוז עושה לאנשים, אה?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יקרה ותרגישי בנוח לשאול כל הזמן:) לזאת נועד הפורום:)
    גם השאיבה בתקופה זו גורמת לייצור חלב , לכן אם אינך מעוניינת לייצר יותג חלב , אל תשאבי מהשד השני , או שתשאבי רק את הכמות שאת נותנת כמנה בבקבוק ,
    במידה ויש גודש שחררי מעט חלב מהשד , לא ריקון מלא ואז הניחי קומפרס קר ל20 דקות

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי, תודה על התשובה המהירה!
    אני עדיין לא הבנתי אבל... אם אני שואבת אחרי ההנקה באותו השד יוצא לי כלום... רוצה שיהיה יותר. ואם אני לא נוגעת בשני - מה קורה שם? נוצר חלב? או נשאר מה שהצטבר עד אז? או נעלם? או נהיה גודש?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אז ככה..
    אם הנקת משד אחד בלבד ( מכיון שזה מספיק לתינוק שלך) ותשאבי מאותו שד מייד לאחר ההנקה ( גם אם לא יוצא כלום) או תשאבי מהשד השני רק תעודדי את ייצור החלב .
    אם לא תשאבי מהשד השני ממנו גם לא הנקת אולי בהתחלה יווצר שם מעט גודש אם אם השד לא יקבל מספיק גירוי ( הנקה או שאיבה ) לאט לאט ובהדרגה יפחתו כמויות החלב .
    מקווה שעכשיו יותר ברור:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה