עוד פעם אני... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הפעם מבטיחה לא להתבכיין סתם :)

משהו די השתבש לנו בהנקה - התנוחות שלימדה אותי יועצת הנקה הפסיקו לעבוד משום מה - הילדונת כל שניה מתנתקת מהשד, מושכת את הראש אחורה, מוציאה צלילים בלי סוף וגם בוכה מרעב :( לא מבינה מה קורה לה - חלב יש לי דווקא...
    לפנות ליועצת הנקה שלי אני אמנם יכולה אבל מה היא יכולה לעזור לי בטלפון? אני צריכה אותה פה, שתסתכל, אבל אין לי אפשרות לשלם לה כל פעם שלוש מאות שקל... :(
    אני גם פתאום נתקפתי חרדה האם ההנקה אפקטיבית בכלל והאם הילדה מקבלת מספיק... וגם כל הזמן נראה לי שניא לא תופסת טוב את הפטמה ועושה לי נזק...
    וגם לאחרונה היא לא ממש נרדמת אירי האוכל, בוכה הרבה, ואני מרוב הבכי שלי כבר לא יודעת מתי היא רעבה ומתי סתם עיןפ. או כואב לה....

וואי איך אני יוצאת מזה? :(

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
2 תגובות
עמוד 1
  • רק רציתי לציין שבד"כ בגיל של עדן (גיל 3 שבועות-חודש) מתחילה תקופת גזים של ממש
  • נכון,
    גם קפיצת גדילה היא סביב התקופה הזו , מה שיכול לגרום לעצבנות ורצון לינוק לעיתים תכופות ,
    וגם הגזים .. עוויתות של כאבי בטן לא מוסברים , שימימלב לצלילים השונים של הבכי , בכי של כאבי בטן הוא יותר כמו צווחה מגיע בהפתעה ומפסיק,
    אגב,
    בדרכ לביקור שני יועצות הנקה לוקחות סכום נמוך יותר , שווה לברר..

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה