בעיות של היום... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    כפי שאת יודעת כל יום זה משהו אחר...
    אז היום הילדה ממשיכה ללעוס לי את הפטמה...אבל עכשיו היא עושה את זה יותר מהר, לא מבינה למה.... וגם מתנתקת כל הזמן מהפטמה
    שאלה ראשונה - האם זה יכול להיות קשור למוצץ שנתתי לה לאחרונה?

שאלה שניה - אני מניקה מלא, ורוצה לשאוב כדי לתת לילדה בלילה או כשאני לא נמצאת... לאחרונה אני לא מצליחה לשאוב הילדה אוכלת במרווחי זמן לא קובעים ואני אף פעם לא יודעת מתי היא תתעורר כדי שלא יצא לי מצב ששאבתי הרגע ופתאום היא רוצה לאכול... איך אני יוצאת מזה? מה אפשר לעשות?

תודה!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
1 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה , ואגב איזה שכיף שאת כאן!
    קשה לענות ככה , אבל בגדול נסי להבחין אם המציצה היא עמוקה במקבצים קבועים או מהירה מאוד , או שיטחית ולא קבועה , רק יניקה קבועה ועמוקה היא אפקטיבית , אולי הפכת למשחק וניחום , אפשר לתקן את זה וללמד אותה דרכים אחרות להרגעה , כמו עיטוף , נדנוד , עיסוי , אמבטייה .
    היא אמורה לאכול 8-12 ארוחות ביממה , ערכי לך יומן מעקב זה נוח להבין אם כן יש איזה סדר או לא .
    בהתחלה הכל נראה הפוך ומשתנה כל כמה ימים , לא כל התינוקות אוכלים מסודר:)
    לגבי הלעיסה , אני צריכה לראות את זה , זה נשמע כמו משהו באחיזה ..
    לגבי השאיבה , תשאבי בלי לפחד , מכיוון שתמיד יש חלב בשד , הוא אולי יזרום לאט יותר אבל יהיה לה מה לאכול , אל תדאגי !
    ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה