לא מצליחה להירדם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי מיטל
    הבת של בת 11 חודשים, בזמן האחרון נורא נורא קשה לה להירדם, היא נעמדת במיטה כל הזמן ומייללת, ואז אני משכיבה אותה ושוב היא נעמדת וחוזר חלילה, היא בוכה ומנדנדת וזה פשוט הופך לסרט של לפחות שעה...
    לפני כחודש וחצי התקינו לנו מזגן בחדר שינה והעברנו אותה לישון איתנו על מזרן על הרצפה ואני חושבת שזה מה ששיבש לה איתה השינה כי היינו שוכבים לידה על המזרן עד שנרדמת וז לוקח המון זמן אז התייאשנו ואני רוצה שתחזור להירדם במיטה שלה ואז אנחנו נעביר אותה אלינו
    יש לציין שאני מנסה להישאר קצת בחדר ושיר לה ולטפוח על הגב אבל זה לא עוזר...
    איך גורמים לה לחזור להירדם במיטה שלה כמו בעבר???
    תודה

1 תגובות
עמוד 1
  • הי
    ראשית, האינטואיציה שלך נכונה ואני באמת ממליצה להחזיר את בתך למיטה שלה.
    בנוסף, ממליצה להקפיד על טקס שינה ועל שעת השכבה קבועה (בסביבות 19:00-19:30).

את יכולה לשבת ליד בתך ולסייע לה באמצעות טפיחות / קולות מונוטוניים. במידה והיא נעמדת, ממליצה לא להשכיבה חזרה בכל פעם, כיוון שזה סתם הופך למאבק כוח, או לסוג של הפעלה. אפשר להשכיבה פעם פעמיים ואז להניח לה. היו מאד עקביים ונחושים והגיבו באותו אופן בכל פעם. במידה ותעבירו לה מסר מאד ברור, היא תלמד בהדרגה להרדם בכוחות עצמה תוך זמן קצר יותר.

בהצלחה !!!

מיטל דרורי
    יועצת שינה מוסמכת מטעם "בייבי לינק"
    ומדריכה להתפתחות תינוקות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה