חדשה בתחום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי

נהדר לראות שיש כאן מענה לשאלות בקשר להנקה .
    אני כפי שאת רואה שבוע 34
    מאוד רוצה להניק גם בשביל הקשר לילדה
    וגם לבריאות שלי ושלה !

האם עליי להתכונן מעכשיו ?
    יש משחה שחברה אמרה לי למרוח על הפיטמות
    ואני אכן מורחת מידי פעם , זה עוזר ?

איך מתבצעת ההנקה ?
    אז בשעה טובה ומוצלחת הלידה הגיעה
    הילדה יצאה בעזרת ה׳ ואנחנו שמחים
    מתי מניקים ?
    כל כמה שעות מניקים בהתחלה ?
    יש צורך בקניה של תחליפי מזון ?

אשמח להסבר על ההנקה הראשונית ...

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
3 תגובות
עמוד 1
  • היי נועה , ברוכה. הבאה :)
    הכי טוב יהיה עבורך להשתתף במפגש הכנה להנקה עם מדריכת הנקה , באופן פרטי או במסגרת קורס הכנה ללידה .
    אבל בינתיים ..
    איןצורך להכין את הפטמות ואין צורך למרוח עליהן שום דבר , הקפידי לא ( ! ) לשטוף את הפטמה וההילה בסבון עמ לא לפגוע בבלוטות ,
    מאוד חשוב להניק בשעתיים הראשונות מרגע הלידה , אם אין מניעה רפואית לכך, לאחר מכן התינוק אוכל בין 8-12 שעות ב24 שעות , לפעמים באופן סדיר ולפעמים לא .
    אין צורך לקנות תחליפים מראש.. אני מאמינה במחשבה יוצרת מציאות .. אז להאמין שהכל צקין ויצליח בהנקה :) מקווה שעזרתי מעט :)
    שתהיה לידה קלה ותעדכני

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ליהי תודה רבה לך

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • בשמחה:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה