שאלה דחופה - הנקה שלא מספיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי תינוק בן 5 ימים, נולד בניתטח קיסרי וכמה שניסיתי להניק אותו בבי"ח תמיד היתי צריכה להוסיף לו מטרנה כי יצא כנראה מעט מאוד חלב.
    עכשיו יש לי גודש עצום כבר יומיים, אני מרגישה שהוא יונק יותר, אפילו שעה שלמה ויותר, ואז הוא רעב לאותה כמות של תמ"ל.

1. מה לעשות? להמשיך להניק לפני כ-ל האכלה? לתת תמיד את התוספת אחרי שמפסיק לינוק?

2. עוד שאלה - התינוק לא נרדם מיד אחרי סיום ההאכלה, אלא שוכב ער. האם זה אומר שהוא לא שבע? הוא לא אמור להרדם ישר?

3. ואיך יודעים מה הכמויות שיש להאכיל בכל יום? יש כמויות מסודרות?
    איך אני אדע כמה להשלים לו אחרי ההנקה שלי?

תודה!
2 תגובות
עמוד 1
  • אשמח לתשובה!!!!!!!!!!!
  • היי אשה ומזל טוב:)
    בעיקרון , צריך להניק לפי דרישה , מתי שהוא רוצה לינוק להניק , ושיהו לא פחות משמונה הנקות ביממה , קשה לומר מרחוק האם צריך תוסף , בדרך כלל אין צורך , אם מרגישה צורך אני מציעה לך להתייעץ עם יועצת הנקה כדי להבין למה את חשה שיש מעט חלב ..
    נסי לשאוב כמה פעמים ביום מייד לאחר ההנקה כדי להגדיל מעט את התפוקה , ונסי לא לתת תוספת אלא יותר זמן על השד תוך כדי שאת עוקבת אחרי החיתולים הרטובים ( שיהיו לפחות 6 ב24 שעות של צואה ושתן )
    יש נוסחה שמחשבים : 150 כפול משקל התינוק לחלק ל8 ארוחות הכמות שיוצאת היא כמות לארוחה אחת , אבל הוא אמור לאכול קצת פחות מהבקבוק מכיוון שבכל זאת גם יונק .
    נסי למשוך את הארוחה מבקבוק לפחות 15 דקות .
    עדכיני אותנו :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה