תופעה חדשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    נתקלתי במצב חדש עם התינוקת שאני לא ממש יודעת איך להתמודד איתו:
    לפעמים היא מתעוררת לאכול, יונקת, או שנרדמת לזמן קצר שאני אפילו לא מספיקה לשים אותה בעריסה או שנשארת ערה או שמתעוררת מיד כשאני שמה אותה בעריסה ושוב מראה סימני רעב. אני מציעה לה את השד השני, שגם ממנו היא יונקת, אבל היפור חוזר על עצמו - היא שוב מרכה סימני רעב, לא רגועה, בוכה... אנחנו ממש לא יודעים איך להתמודד עם זה! זה לא קורה בכל האכלה, פעם-פעמיים ביום... אני כבר מתחילה לחשוש שפשוט לא היה לי מספיק חלב בציצי!
    מה לדעתך זה יכול להיות?

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
4 תגובות
עמוד 1
  • אולי קפיצת גדילה ? בת כמה היא תזכירי לי

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היא בת 16 יום היום... עושה את זה בערך בשבוע אחרון.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • זה פלוס מינוס הזמן לקפיצת גדילה , לוקח בין יום לשלושה ימים , נסי להניק אותה כל הזמן במשך יומיים רצופים לפי הדרישה , אם לא מתאזן כדאי שנעשה בירור נוסף:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • בדיוק פתחתי על זה הודעה..
    גם שלי ככה כל שעה רוצה ציצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה