שאלה חוזרת - שילוב של הנקה ושאיבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    אני שוב חוזרת לאותה השאלה שנראה לי שאלתי כבר את כל העולם - איך אני מצליחה לשלב הנקה ושאיבה? אני מניקה את הבת שלי כל היום, ובלילה באחת הארוחות או בשתיים היא מקבלת תמ"ל.
    אני מאוד רוצה להגיע למצב שיהיה לי חלב אם לתת לה בלילה וכתוספת אם היא עדיין רעבה אחרי ההנקה ולא תמ"ל.
    אבל איך אני עושה את זה? הציעו לי כמה שיטות - להניק משד אחד ולשאוב מהשני, לשאוב ישר אחרי ההנקה, לשאוב בארוחות שהן לא הנקה במקומה, לשאוב מוקדם בבוקר ולפני השינה ומה לא...
    שום דבר מזה פשוט לא הולך - אני לא יכולה לשאוב באמצע הלילה כשהידלה מקבלת תמ"ל. מאוד קשה לשאוב אחרי שהיא אכלה - אני לא יודעת מתי היא תתעורר בפעם הבאה לאכול ומפחדת שלא יהיה לי מספיק חלב... היא לפעמים אוכלת משני השדיים, ולשאוב אחרי ההנקה מאוד מאוד קשה - ממש התעללות בפטמות גם ככה הילדה מפעילה עליהם כוח, אז גם אחרי זה עם המשאבה? זה מציק ולא נעים... וגם יוצא לי - 10CC, 20CC - משני השדיים, זהו!
    אז מה אני אעשה??? אני לא רוצה תמ"ל בכלל, אבל נאלצת לתת עם ייסורי מצפון שהילדה לא תהיה רעבה ושתאפשר לי לנוח כדי שיווצר אצלי יותר חלב....

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
1 תגובות
עמוד 1
  • נסי לשאוב בבוקר מייד כשקמה , לפני הנקה , היא תצליח לשאוב את החלב שהמשאבה לא מצליחה , אל תדאגי שלא יהיה לה :) במהלך היום את יכולה לשאוב מעט כשעה אחרי הנקה , ולאגור חלב משאיבות שונות למיכל אחד במהלך 24 שעות ולתת לה מנה אחת :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה