דילמה - מבקשת עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,

אנחנו נמצאים בדילמה קשה עם בעלי:
    בגלל שהילדה שלנו קטנה מהרגיל הוא מתעקש להוסיף לת**** שלה תמ"ל מדי פעם.
    אני כמניקה משתדלת להימנע מזה כי אני רוצה שתאכל ממני ולא תוספים.
    הוא, לאומתו, טוען שלא ידוע כמה היא אכלה מהציצי, שאולי אין לי מספיק דברים חיוניים בחלב שהיא צריכה או שאין לי פשוט מספיק חלב ובגלל זה לפעמים היא נשארת רעבה גם אחרי שאכלה משני הציצים.

השאלה היא האם זה נכון מה שהוא טוען וכו ניתן להוסיף תמ"ל? הרי זה פוגע ברציפות ההנקה והחלב לא נוצר אם לא מבקשים, לפי מה שהבנתי...

אשמח לתשובתך

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
2 תגובות
עמוד 1
  • אענה. אחרי תשע , חייבת לצאת :) לא מתעלמת :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי יקירה , את צודקת!!!!
    מחקרים הוכייחו חד משמעית שחלב אם מכיל את כל מרכיבי המזון שהתינוק זקוק להם! מבחינת כמותם והמינון .
    אין צורל לדעת כמה היא אכלה בצורה מדודה , יש מספר פרמטרים שיעידו שתינוק מקבל מספיק מזון:
    8-12 הנקות ביממה
    5-6 חיתולים רטובים ביממה ( צואה ושתן)
    עלייה במשקל
    כשאלו תקינים הכל תקין:)
    יהיה חבל לתת לה תוספות ולפגוע בתפוקת החלב שלך , אם את מרגישה לא בטוחה , תזמיני מדריכה הביתה שתסביר גם לבעלך ! או שהגיעה מדריכה כבר? אח הגיעה תבקשי שהיא תדבר איתו ותסביר לו אולי זה יעזור:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה