שוב שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עתי בן שבועיים כמה ימים אחרונים הוא פתאום נהיה עירני בשעה 8 בערב ועד 12 לא רוצה לישון ולא רגועה

הוא עושה תנועה של רוצה לינוק אפילו כל שעה שעה וחצי

אני ממש לא יודעת מה לעשות
    מצד אחד הוא ממש רוצה לינוק מצד שני מפחדת לעשות לו גזים

השאלה אם זה רפלקס או שהוא באמת רעב?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    משום מה תינןקות הופכים עצבניים יותר בשעות אחהצ ערב מתחיל מאיזור חמש ויכול להמשך עד 23:00 בערך , נקרא שעות הדימדומים של תינוקות , נסי להרגיע עם מוצץ ידיים , עיטוף ונדנוד אם לא מצליחה עדיין וגם יניקה אפשרית:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • עוד תוספת קטנה לתשובה ..
    קשה לבחון אם רפלקס או לא , לאט לאט תלמדי להכיר את הסימנים שהוא מסמן לך , צלילי הבכי השונים , הפרצופים , דפוסי התנהגות וכו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • סליחה על הבורות מה זה מוצץ ידיים ותודה על המענה המהיר
  • בכיף:)
    טעות שלי, אין פסיקים.. ככה זה שאני ממהרת:)
    לנסות להריע בעזרת מוצץ , על הידיים או במנשא , או סתם טיול בעגלה, ניתן להעזר בשיטת העיטוף גם מרגיע :)
    מקווה שעכשיו אני יותר ברורה:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • אבל מוצץ לא " ישבש" לי את הנקה ? בגלל זה אני נמנעת מלתת לו
  • ההמלצה לפני ארבע שבועות להימנע אבל אם זה רק להרגיע נקודתית זה לא נורא , את יכולה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה