ליהי שלום שוב :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא נראה לי שאני אעזוב אותך כל-כך מהר

רציתי לעדכן אותך שקיבלתי יועצת הנקה שהסבירה לי המון דברים אבל עדיין יש לי שאלות, אני מקווה לפתור את הכל עם הזמן...

עכשיו יש לי שאלה לגבי פטמות (שוב) - מכיוון שאני מניקה והילדה שלי דורשת הרבה ציצי - בערך כל שעה-שעה וחצי, לפעמים את שניהם בהפרש של איזה חצי שעה אז הפטמות שלי לפעמים צועקות "הצילו"
    יש לי פטמות סיליקון שאני משלבת בהנקה, לא בכל הנקה כמובן אבל לפעמים...

השאלה היא האם ניתן לעשות משהו עם הפטמות הכואבות - הן ממש רגישות, אפילו למגע הכי קל, שלא לדבר שההנקה כואבת בטירוף....

אשמח לתשובתך!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
1 תגובות
עמוד 1
  • הייי מותק :)
    עניתי פה אתמול משום מה התשובה לא עודכנה ודווקא עניתי באריכות:(
    אבל לא נורא , הנה אכתוב שוב :)
    ראשית אני שמחה שאת פונה אליי ובשביל זה אני פה :) והפורום הזה קיים!
    בנוסף ,
    לגבי הפטמות הקפידי על תנוחה טובה !
    אווררי את הפטמות כמה שיותר, תוכלי למרוח את המשחה לאחג מכן אבל להשאיר את הפטמות מאוורות לחברת מדלה יש כונכיות הנקה עוזר מאוד במצב כזה כדאי לרכוש ,
    יכול להיות שיש לך התכווצויות של כלי דם בקצות הפטמה , זה לא מסוכן והגוף מסתגל בסוף אבל נסי להניח צמר גפן טבול במים חמימים על הפטמה בסיום ההנקה זה יכול להרגיע :)
    עדכני אותנו!

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה