בקשה לסיוע - ליהי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אחרי כל הטלטלות ומחשבות הגעתי בעצמי למסקנה שאני חייבת יועצת הנקה אחת ויחידה, צמודה ומסורה שתעזור לי לעשות סדר... עייפתי ממאות עצות שונות ומשונות מעשרות אנשים שכל אחד מהם חושב שהוא יודע.... אמנם הילדה שלי עולה במשקל אבל אני עדיין מאוד מבולבלת ורוצה סדר.
    האם יש לך מישהי שאת מכירה שתוכל לעשות ביקור בית באזור בנימינה? אני גרה במושב אביאל, שקרוב גם לפרדס חנה, גבעת עדה, זכרון יעקב. זה הכיוון הכללי :)
    אשמח אם תוכלי להמלית לי על מישהי...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
8 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה :)
    יש את ורד לב היא גם נטרופטית
    (052) 852 7755

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה

• 0528527755

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • תודה ליהי, רק שהיא יצאה לחופשת לידה

• אופס :(

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • לא קרה כלום! מצאתי מישהי למחר, תודות לך - דרך הבנות שמכירות את ורד :)

• יופי ! בהצלחה ותעדכני אותנו:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • הי

אני גם מאביאל.... איזה קטע :-)
    ורד לב אומנם ילדה לפני חודשיים אבל היא בכל זאת עובדת. היא היתה אצלי לפני שבועיים, הגיעה עם הבן שלה והיא מקסימה.

אני ילדתי בשבוע 36+5 במשקל 2.300 ולא הצלחתי להניק במנשך חודש עד יאוש. ורד היתה אצלי ואחרי שבוע הילדה התחילה בבת אחת לינוק!!!!!!

בקיצור, את יכולה ליצור איתי קשר במייל ואני אתן לך את המס' טלפון שלי (לא רוצה לפרסם אותו פה..)
    [email protected]

חוץ מזה שיהיה נחמד להכיר מישהיא מאביאל שגם בחופשת לידה עכשיו....
  • היי יעל,
    כתבתי לך מייל :) מחכה ליצור קשר טלפוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה