שאלה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליהי שלום,
    לפני כמה ימים שגעתי אותך פה עם שאלות בנושא הנקה ושילובה עם שאיבות...
    אמנם לא הגעתי ליןעצת הנקה אבל גם בטיפת חלב וגם רופאה עזרו לי מאוד.
    מה שאמרו לי זה שצריך לשאוב מאותו השד ממנו ינקה התינוקת על מנת להגביר ייצור חלב.
    אז יש לי כמה שאלות בנושא:
    האם זה נכון לעשות?
    כמה זמן עליי לשאוב? התינוקת יונקת רבע שעה-עשרים דקות
    אחרי זה היא נרדמת. איך אדע שהיא שבעה?
    אם אני נותנת לה מהשד השני גם, אז מאיפה לשאוב אחר כך?
    עכשיו כשאני מנסה ללמוד את הסדר יוצא לי ממש ממש מעט חלב בשאיבה מהשד ממנו אכלה התינוקת. משהו כמו 10-20 סיסי. האם זה בסדר?
    האם לשמור את החלב הזה ולתת לה?
    ועוד שאלה - הא זה נכון לא לערבב בארוחה גם חלב וגם פורמולה?

אשמח אם תוכלי לענות לי לכל שאלה בנפרד שיהיה לי קצת יותר סדר בראש, ואני מקווה שזה לא מטרד רב מדי בשבילך ...

המון תודה מראש!!!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק:)
    אני שמחה לענות:)
    אז ככה ,
    לגבי האכילה היא אמורה לאכול משניי הצדדים תניקי אותה עד שהיא נירדמת תוך כדי כך שאת מנסה להעיר ולעודד לאחר שהיא ממש רדומה תני לה מעט לנוח , אולי גרפס ואז תחליפי חיתול זה יעיר אותה מעט ותציעי לה את הצד השני אני מניחה שהיא תאכל ממנו מעט :)
    לאחר מכן תשאבי את שניי השדיים , זה בסדר שיוצא מעט כי היא אכלה , רק תרשמי לך מין יומן מעקב על השאיבות כדי שנראה מגמת עלייה בכמות שאת שואבת ..
    בינתיים תיקחי גם את החילבה , ותוכלי לעשות קומפרס חם לשד כעשרים דקות לפני השאיבה , זה יכול גם לעזור.
    את צריכה לשאוב אחרי הנקה עוד עשרים דקות משניי הצדדים יחד .
    לגבי לערבב , לא באותו בקבוק ,את יכולה לאגור את החלב משאיבות שונות במשך 24 שעות ואז לתת מנה אחת , את יכולה לתת מעט ואז להשלים עם בקבוק אחר פורמולה לפי מידת הצורך , תעקבי אחרי הצואה ושתן במהלך 24 שעות אם יש 5-6 חיתולים רטובים ( צואה ושתן) אז היא מקבלת מספיק חלב .
    מקווה שעזרתי:)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מותק עם כולם

היי ליהי,
    את מקסימה, תודה!

בהמשך לשאלותיי יש לי עוד:
    האם עליי לשאוב מיד אחרי ההנקה או לחכות קצת?
    עכשיו לגבי סימילק: יש שם הוראות של כמויות. תחילה לא קראנו נכון ונתנו לתינוקת חצי כמות של אבקה לכמות מים, ועכשיו עושים נכון אבל יש לה קשיי יציאות והן שונות מקודם...
    השאלה היא אם זה לא סמיך לה מדי לפי הוראות על הקופסא והאם אפשר לשחק עם זה מבחינת כמות אבקה?
    תודה!

• היי יקירה , תודה :)
    עדיף לשאוב כמה שיותר סמוך לסיום ההנקה,
    לגבי הפורמולה אך ורק לפי ההנחיות שעל הקופסא , בגלל כמויות המרכיבים לפי גיל התינוק.
    וידוע שפורמולה עושה עצירות לתינוקות. להבדיל מתינוקות יונקים  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה