ליהי שלום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול:

אם כמעט התייבש לי החלב, האם יש סיכוי לחזור למצב נורמלי אם עכשיו אתחיל לשאוב בתדירות גבוהה (ילדתי ב-18.6.12 ובימים האחרונים כמעט לא יצא לי לשאוב/להניק עקב נסיבות, וכבר כמעט אין לי חלב).

תודה מראש על התשובה
3 תגובות
עמוד 1
  • היי סוכרייה :)
    רוב הסיכויים שתצליחי לעודד תפוקת חלב , תניקי ותשאבי מייד אחרי ההנקה , אם לא מניקה בכלל , תשאבי שמונה פעמים ביממה כחצי שעה משניהם יחד, קחי חילבה 3 כדורים 3 פעמים ביום . וכדאי להתייעץ עם מדריכת הנקה לגבי שימוש בsns או מוצרים אחרים לעידוד ההנקה . לפני השאיבה תעשי לך קומפרס חם לעשרים דקות על השד ושתי משקה חם ומים . בהצלחה
    ועדכני אותנו

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי

קודם כל תודה על התגובה המהירה ועל העזרה. :)

לצערי לא הצלחתי ליישם את עניין השאיבה כל 3 שעות - זה מאוד קשה במיוחד בהתחשב בנסיבות.

אבל שמתי לב למשהו- אפילו שאני רואה שבהנקה שבוודאות יוצא חלב - הוא מתעצבן ובוכה.

האם יתכן שהוא פשוט התרגל לבקבוק?

כי כל הזמן חשבתי שלא יוצא חלב, ואולי באמת הרבה פעמים פשוט לא יצא חלב, אבל עכשיו גם כשכן יוצא, עושה רושם שהוא לא מעוניין.

מה לעשות?

סוכריה על מקל
  • מאודיכול להיות שהתרגל לבקבוק.. לזרימה לפחות , אולי החלב מהשד מטפטף לאט וכבד ( בגלל השומן) למה שלא תזמינינמדריכה הביתה ? זה יהיה הכי טוב !

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה