הי ליהי
קודם כל כמה הבהרות...
היעוץ שקיבלתי הגיע מיועצת הנקה מוסמכת וותיקה שהגיעה אלי הביתה וראתה את הילדה. לגבי כמות האוכל, הילדה שוקלת עכשיו 3.200 וגם בט"ח אמרו לי שהיא צריכה לאכול סביב ה-80-100 CC חלב שאוב לארוחה...
מאז שכתבתי את ההודעה קרו כמה שינויים אצלנו...
כנראה שהייתי צריכה את היאוש הזה כדי שמשהו יקרה... באותו ערב, חזרנו בלילה הביתה מארוחת ערב ושוב ניסיתי כהרגלי לתת לה ציצי ומשהו קרה ופתאום היא הצליחה וינקה!!!!
למחרת המשכתי את השוונג והיא הצליחה לינוק וכל היום לא שאבתי לה אפילו פעם אחת!!! איזה סיפוק זה היה!! חוץ מזה שזה היה מתיש נורא כי היא היתה כל היום מחוברת לציצי. אבל ממש כל היום ולא יכלתי לעשות כלום כי היא ינקה קצת, נרדמה, איך שהנחתי אותה התעוררה וינקה עוד קצת וחוזר חלילה.
כל זה היה לפני יומיים. מאז היא מצליחה לינוק קצת יותר טוב כל פעם. במהלך היום היא יונקת כל 2-4 שעות ובלילה שאבתי לה. אתמול בלילה רציתי לנסות להניק גם ללילה. היה לנו לילה לא קל בכלל... כל פעם שהיא התעוררה היא בכתה אבל לא הצליחה ממש לינוק אלא עשתה 2-3 מציצות ושחררה ולקח לה בערך שעה רק להתחיל.
יש לי כמה שאלות (ושוב מתנצלת על ההצפה של המידע...)
היא אוכלת כל 3-4 שעות אבל רק מצד אחד 15-20 דק' ונרדמת. לא משנה מה, למרות שאני מציעה לה ומנסה להעיר אותה היא לא מוכנה לקחת צד שני (נראה לי שהיא פשוט שבעה).
בהתחלה דאגתי שהיא לא אוכלת מספיק אבל יש לה יציאות כרגיל (פיפי וקקי)
הבעיה היא שהציצי שלי כואב ברמות!!! גם כשהיא אוכלת היא לא מרוקנת אותו לגמרי וגם עוברות בערך 7-8 שעות בין האכילות כי כל פעם אני נותנת לה צד אחר.
מה לעשות עם זה? אני לא רוצה שתרד לי כמות החלב... לשאוב בין בין??? אולי פשוט לתת לציצי להתרגל למצב החדש ולעבור את הימים האלה????
חוץ מזה שמצד שמאל הרבה יותר קשה לקחת והרבה פעמים היא מוצצת כמה פעמים ומשחררת ולוקח לה הרבה זמן עד שהיא מצליחה להתחבר ואז היא נורא מתעצבנת...
האם את מכירה טיפול השיטת קרניו-סאקרל לעזרה בהנקה? ואם כן מה את יכולה לספר לי על זה?
ושוב תודה :)