ליהי בבקשה אם את עוד פה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתנצלת שאני ככה מתנפלת עם המון שאלות, אבל זה סופ"ש, שום דבר לא עובד ואני מתמודדת עם דברים חדשים ולא פשוטים... אשמח אם תוכלי לעזור לי גם הפעם...

גיליתי היום בשאיבה ראשונה שיצא לי רק 20 סמ"ק... והבנתי שהילדה שלי לא אוכלת מספיק : היא רק יונקת מציצי אחד, מתעייפת, נרדמת ולא רוצה לקחת את השני למרות שלא קיבלה מספיק אוכל. היא אוכלת כל שעתיים בערך... היא במשקל נמוך (כ-שני קילו בלבד - ככה נולדה).
    אז עכשיו אני רוצה לדעת איך אני משלבת הנקה עם שאיבה והאם כדאי להוסיף גם בקבוק... כי היא חייבת לאכול, אין לי הרבה חלב אבל אם היא לא תניק הרבה גם לא יהיה לי הרבה... ואם אשאב היא לא תוכל להניק בכלל כי שאבתי... ואני עוד לא יודעת איך באמת לשלב את הדברים פיזית - מתי לשאוב, מתי לתת ציצי, מתי לתת בקבוק (למרות שאני לא ממש בעד)...
    אודה לך אם תוכלי להבהיר לי קצת את התמונה, אני ממש מבולבלת ואבודה בעולם החדש הזה...
    תודה חמה מראש!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק ,
    ראשית כל בשביל זה קיים הפורום! כך שתרגישי בנוח לפנות לשאול, לעדכן ולשתף!!
    שנית ,
    סביר להניח שהכמויות תקינות את רק ביום הרביעי ללידה ..
    את צודקת שככל שתניקי יותר יהיה יותר חלב לכן חשוב להמשיך להניק , נסי לשאוב מעט אחרי ההנקה דווקא אוחי יצא פחות חלב אבל השד יקבל את הגירוי לאותת למוח לייצר יותר פרולקטין וכך יהיה יותר חלב , תזכירי לי למה את מניקה רק מצד אחד? צריך לשאוב יותר את הצד השני .
    תינוק יונק אמור לינוק בין 8-12 ארוחות כך שכל שעתיים זה תקין לחלוטין , עודדי אותה לינוק לטפי , דגדגי , הפשיטי אותה והניקי במגע עור לעור זה עוזר גם . ועקבי אחרי מדדי היציאות .

וקבעי בהקדם עם מדריכת הנקה !
    לכל שאלה אני פה :) גם במייל או בפון האישי :)  

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • היי ליהי
    תודה על התשובה! הילדה בהצמ. דורשת אוכל כל שעתיים וחצי בערך, אז כרגע אני מנסה שאיבה לפני ולתת לה בבקבוק ולהשלים אם חסר לה... מקווה שזה בסדר
  • הייי מותק,
    כדי לעבור את השבת זה בסדר אבל לאורך זמן זה עלול לפגוע בהנקה מהשד, מחר תיגשי למדריכת הנקה מוסמכת שתבחן , תאבחן ותלמד אותך להצמיד:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה