עוד שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ליהי,
    מכיוון שאת כזו נחמדה וסבלנית ועונה על השאלות, יש לי עוד אחת...
    אולי זה לא קשור ישירות לתחומך אבל אני אנסה...

התינוקת שלי בת 4 ימים עד כה התעוררה כל שעתיים-שעתיים וחצי, אכלה (בעיקר הניקה) וחזרה לישון...
    היום הקצב הזה פתאום נהרס - היא התעוררה רעבה, אכלה אבל לא נרדמה, נתנו לה גם בקבוק וגם אחרי זה היא לא נרגעה, למרות שהחלפנו לה, היא הייתה לבושה וקיבלה את כל הצומי בעולם...
    אחרי שהיא נרדמה עברה רק שעה, היא פתאום התעוררה בבכי, מצצה ממני שלוש פעמים ונרדמה...
    אנחנו לא מצליחים להבין מה קורה לה, זה הוציא אותנו משיווי משקל ואנחנו לא יודעים עכשיו איך להתמודד עם השינוי...
    יכול להיות שהיא לא מקבלת ממני מספיק חלב? היא מתנתקת מהשד לבד תמיד, אבל אנחנו כמובן לא יודעים כמה היא אכלה...

אשמח לעצתך בעניין אם יש לך...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק:) ובכיף !
    אני מניחה שרק אתמול הגעתם הביתה .. גם היא חווה שינוי ורק ביום השלישי רביעי בעצם מגיע חלב המעבר , המשיכי להניק לפי דרישה מתי שהיא רוצה אל תבהלי מהשינוי. היא חווה עוד שינוי גם במעבר: מהרחם לעולם לבית החולים ואז הביתה.. הקפידי לבדוק שיש לה לפחות שניי קקי וחמישה חיתולים רטובים עם שתן או בסך הכל 6 חיתולים ביממה ואת בדרך הנכונה :)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
  • המון תודה על התשובה!!!!
  • באהבה:)

ליהי סופרין, N.D
    מדריכת הכנה ללידה והנקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה