אולטרה סאונד כבדיקה שגרתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני בהריון שבוע 15 והרופא נשים בקופ"ח נוהג לבצע אולטרה סאונד בכל ביקור אצלו מבלי לערוך כלל בדיקה ידנית. הוא הסביר לי שאולטרה סאונד זה כשיחה בין אנשים ואינו משפיע כלל. בעיני זה מצטייר כחוסר מקצועיות שבלי אולטרה סאונד הוא לא יכול לומר לי דבר לגבי מצבי והאם הכאבים הם נורמליים ועוד שאלות שעולות ויוצא שאני נמנעת מלהגיע אליו לכל מיני שאלות וחששות, מכיון שידוע לי שירצה לעשות אולטרה סאונד.
    מה דעתך? האם יש מקום לעבור לרופא אחר וכמה בדיקות אולטרה סאונד נחשב לנורמלי בהריון?

ריקי
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    ההמלצות כיום הן לבצע 3 בדיקות א"ס, אחת בכל שליש.
    אין סיכון בבדיקות א"ס נוספות, וחלק מהרופאים, במיוחד אם יש להם א"ס במרפאה, משתמשים במכשיר בתכיפות מוגברת, במקום ההאזנה לדופק העובר שהיתה מקובלת בעבר.
    לגבי שאלתך השנייה, אין זה מקומו של פורום זה לייעץ בנושא הרופא המטפל שלך.

בהצלחה,
    ד"ר דוד דנון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה